GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konzum zaključava cijene za još 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice

Konzum zaključava cijene za još 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.09.2022 / 10:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Konzum će u četvrtak 29. rujna zaključati maksimalne cijene 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice kako bi svojim vjernim kupcima pomogao u izazovnoj aktualnoj situaciji u kojoj su cijene gotovo svih namirnica u kontinuiranom porastu.

Riječ je o dodatnih 100 proizvoda iz cijelog niza kategorija koji nisu obuhvaćeni odlukom Vlade RH o izravnim mjerama kontrole cijena određenih prehrambenih proizvoda, a koja je za Konzum podrazumijevala trošak od oko 40 milijuna kuna. Zaključane cijene neće se mijenjati sve do kraja ove godine, osim što mogu biti dodatno snižene. Ujedno, kupcima korisnicima MultiPlusCard kartice Konzum će od 29. rujna omogućiti trenutnu povoljniju kupnju čak 1.500 proizvoda. MultiPlusCard cijene bit će niže za prosječno 20 posto, što je ukupna vrijednost popusta u iznosu od 60 milijuna kuna.

„Mi smo tržišni lider i svaki naš potez se prati. Situacija u kojoj se nalazimo nije laka nikome, osobito našim kupcima, i zato se stalno, kroz brojne inicijative, trudimo maksimalno im olakšati svakodnevnicu. To nije pitanje samo naše društvene odgovornosti, nego i naše obaveze i našeg utjecaja kao najvećeg maloprodajnog lanca u Hrvatskoj. Vjerujem da će i u ovom najnovijem potezu, kojim ćemo zaključati maksimalne cijene još 100 proizvoda te osigurati dodatne pogodnosti korisnicima MultiPlusCarda, prepoznati naša nastojanja da im smanjimo troškove u kućnom budžetu“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Proizvodi čije će cijene biti zaključane su iz kategorija voća i povrća, svježeg mesa i ribe, mliječnih i pekarskih proizvoda, smrznutih proizvoda, delikatesa, konzervirane hrane, pića, higijenskih proizvoda za djecu i odrasle, sredstava za čišćenje i drugih, a više informacija dostupno je na Konzumovoj web stranici.

Konzum neprestano traži načine da proizvode sa svojih polica učini što dostupnijima, ponudi najveću vrijednost za novac te ostane prvi izbor. Svi kupci koji koriste MultiPlusCard ostvaruju posebne pogodnosti i uštede prilikom kupnje sakupljajući bonus kune kojima mogu odmah raspolagati te tako umanjiti iznos svog računa. Uz to im je na raspolaganju i ostvarenje dodatnih ušteda korištenjem ponude kupona Konzumovih partnera.

U Konzumu veliku pažnju posvećuju najosjetljivijim skupinama u društvu te tako jednom mjesečno umirovljenicima osiguravaju popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje. Pored toga, velikim asortimanom proizvoda privatnih marki Konzum svojim kupcima omogućava širi izbor proizvoda po pristupačnim cijenama. Dodatno, zahvaljujući katalogu, posebnim aktivacijama i pogodnostima, kupci svaki tjedan mogu kupiti povoljnije oko 3.500 proizvoda.

Tagovi: Konzum, potrošačka košarica, Zoran Mitreski
PROČITAJ I OVO
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE