GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konstruktor rasprodaje imovinu

Konstruktor rasprodaje imovinu
PRODAJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2020 / 08:16
Autor: SEEbiz / Slobodna Dalmacija
SPLIT - Tvrtka “Konstruktor-inženjering” objavila je treći krug prodaje paketa od 10 tisuća dionica Hrvatskog nogometnog kluba “Hajduk” za iznos od 3,2 milijuna kuna.

Nominalna vrijednost udjela koji je stavljen na tržište je pet milijuna kuna. Nakon prvog kruga prikupljanja pisanih ponuda za kupnju, na koji nije pristigao ni jedan iskaz interesa, cijena im je pala na četiri milijuna kuna, a nakon drugog kruga za dodatnih 20 posto.

Bivši građevinski div ponovno je oglasio i prodaju smještajnih objekata za radnike u Dugobabama, na ukupnoj površini od 1959 četvornih metara, kao i 1446 kvadrata pripadajućeg zemljišta. Cijena je sa 6,66 milijuna kuna pala na 4,26 milijuna kuna.

Za kamenolom u spomenutom zagorskom mjestu koji se prostire na 4942 kvadrata zemljišta, s 1755 četvornih metara pratećih objekata, čija je ukupna vrijednost procijenjena na 3,23 milijuna kuna, sada se traži 2,07 milijuna kuna.

Ležište kvarca na padinama Svilaje, smješteno u Zelovu iznad Sutine, koje je izvanknjižno vlasništvo “Konstruktor-inženjeringa”, ukupne površine 116.576 kvadrata, procijenjeno na 1,16 milijuna kuna, prodaje se po početnoj cijeni od 746 tisuća kuna.

Rok za plaćanje jamčevine je četvrtak, 5. ožujka, a javno otvaranje ponuda zakazano je za 12. ožujka u 12 sati na trećem katu sjedišta “Konstruktor-inženjeringa” u Svačićevoj ulici 4, pred članovima Odbora vjerovnika.

Tagovi: Konstruktor, Konstruktor-inženjering, Hajduk
PROČITAJ I OVO
McKinsey na meti istrage zbog opioida
ISTRAGA
McKinsey na meti istrage zbog opioida
NEW YORK - McKinsey & Co je pod kaznenom istragom u Sjedinjenim Državama zbog navoda da je ta konzultantska tvrtka igrala ključnu ulogu u raspirivanju epidemije opioida, a savezni tužitelji upućuju na njezin rad savjetujući proizvođača OxyContina Purdue Pharma i druge proizvođače lijekova, troje ljudi upoznatih s tim pitanjem rekao je.
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE