GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Komunikacijski laboratorij nova PR agencija za korporativne komunikacije Nestlé Adriatica u Hrvatskoj

Komunikacijski laboratorij nova PR agencija za korporativne komunikacije Nestlé Adriatica u Hrvatskoj
PR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.01.2021 / 18:30
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Kompanija Nestlé Adriatic sklopila je ugovor o suradnji u području odnosa s javnošću s agencijom Komunikacijski laboratorij, a koja je s početkom siječnja ove godine postala novi partner za korporativne komunikacije.

Ovom suradnjom nastojat će se odgovoriti na dinamično poslovno i komunikacijsko okruženje u Hrvatskoj. Sa snažnim odnosima s medijima i potencijalom za unaprjeđenjem, ekspertizom u inovativnom razmišljanju u stvaranju i izvršavanju komunikacijske strategije, kao i dokazanom uspjehu u digitalnim komunikacijama, komunikacijska agencija spremna je podržati Nestlé u ostvarivanju ciljeva kompanije.

Komunikacijski laboratorij, agencija za integrirana komunikacijska rješenja, a koja će osigurati punu podršku u različitim područjima korporativnih komunikacija – od aktivnosti povezanih sa strateškom komunikacijom, javnim poslovima, kriznom komunikacijom, digitalnom komunikacijom, upravljanjem događajima do rada na aktivnom jačanju odnosa s vanjskim dionicima. Pored hrvatskog tržišta, agencija će prema potrebi pokrivati i tržište Republike Slovenije.

„Zaista vjerujemo da s našim novim komunikacijskim partnerom dijelimo uvjerenje da je komunikacija jedan od najvažnijih strateških alata u izgradnji reputacije. Zajedno ćemo raditi na jačanju pozicije kompanije Nestlé kao multinacionalne kompanije koja doprinosi hrvatskom društvu s konkretnim inicijativama i akcijama. Naš će fokus ostati na edukaciji o pravilnoj prehrani i zdravom životu, zapošljavanju mladih i održivosti okoliša“, rekla je Irena Kurtanjek, voditeljica korporativnih komunikacija kompanije Nestlé Adriatic.

S novim partnerom Nestlé i dalje potvrđuje svoje snažne poslovne ambicije u Adriatic regiji kroz suradnje sa strateškim partnerima i pobjedničkim timovima.

„Iznimno smo uzbuđeni što smo dio Nestlé tima i veselimo se suradnji. U agenciji Komunikacijski laboratorij vidimo ovu priliku kao mogućnost da novom klijentu osiguramo učinkovita integrirana komunikacijska rješenja koja doprinose komunikaciji i jačanju reputacije kompanije Nestlé u nadolazećim godinama. Zahvaljujući našem iskusnom timu PR stručnjaka vjerujemo da ćemo biti podrška te doprinijeti ostvarivanju ciljeva i uspjehu vodeće prehrambene kompanije na svijetu”, rekla je Manuela Šola, vlasnica i generalna direktorica agencije Komunikacijski laboratorij.

Tagovi: Komunikacijski laboratorij, Nestlé Adriatic, Nestle, Manuela Šola, Irena Kurtanjek
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE