GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kekezu novi mandat na čelu Đure Đakovića

Kekezu novi mandat na čelu Đure Đakovića
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.07.2020 / 16:16
Autor: SEEbiz
SLAVONSKI BROD - Nadzorni odbor društva Đuro Đaković Grupa d.d., danas je donio odluku o imenovanju člana Uprave, Hrvoja Kekeza, na novo mandatno razdoblje.

Navedenom Odlukom, po isteku postojećeg mandata, Hrvoje Kekez imenovan je na novo mandatno razdoblje od 4 godine, odnosno od 07. srpnja 2020. godine do 07. srpnja 2024. godine.

Hrvoje Kekez diplomirao je na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu te završio poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Njegov profesionalni put počinje 1991.godine u HAK d.o.o., proizvodnja obuće i trgovina. Tijekom 1999. godine Hrvoje Kekez je svoju karijeru nastavio u Đuri Đakoviću, i to u tvrtci Đuro Đaković Prijenosnici i uređaji d.d., gdje je u komercijalnom odjelu radio na poslovima prodaje sve do 2002. godine.

U 2003. godini imenovan je na poziciju predsjednika Uprave tvrtke Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o., gdje je zaposlen i danas kao direktor tvrtke, a od siječnja 2020., godine je imenovan i za predsjednika Uprave Đuro Đaković Grupe d.d.

Foto: Brodportal

Tagovi: Hrvoje Kekez, Đuro Đaković, Đuro Đaković Strojna obrada
PROČITAJ I OVO
Lufthansa s manjim neto gubitkom u drugom tromjesečju
POBOLJŠANJE
Lufthansa s manjim neto gubitkom u drugom tromjesečju
FRANKFURT - Njemački zrakoplovni prijevoznik Lufthansa objavio je u četvrtak da je zbog pandemije koronavirusa i drugo tromjesečje zaključio s gubitkom.
Kodak postaje farmaceutska kompanija, dionice katapultirane
NOVI POČETAK
Kodak postaje farmaceutska kompanija, dionice katapultirane
NEW YORK - Američka kompanija Kodak, nekada pionir na tržištu fotografije, ponovo se budi. Sada kao farmacuetski proizvođač, koji će Amerikancima pomagati u boju protiv korona krize.
Rast proizvodnje i izvoza cigareta u vreme pandemije
CIGARETE
Rast proizvodnje i izvoza cigareta u vreme pandemije
BEOGRAD - Duvanska industrija u Srbiji je među retkim privrednim granama koje su za prvih pet meseci i u vreme trajanja pandemije povećale proizvodnju i izvoz, rekao je danas sekretar Udruženja za biljnu proizvodnju i prehrambenu industriju u Privrednoj komori Srbije (PKS) Aleksandar Bogunović.
Institut IGH kasni s objavom poslovnih rezultata
KAŠNJENJE
Institut IGH kasni s objavom poslovnih rezultata
ZAGREB - Institut IGH izvijestio je kako uslijed otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom COVID-19 i mjerama koje se poduzimaju radi sprečavanja širenja zaraze sa tom bolešću, Društvo nije bilo u mogućnosti ispuniti propisane obveze u vezi objave tromjesečnog izvještaja za drugo tromjesečje 2020. godine, a u rokovima i na način propisan Zakonom o tržištu kapitala.
Allianz: Neto prihod u drugom kvartalu pao 28,6 posto
PAD
Allianz: Neto prihod u drugom kvartalu pao 28,6 posto
MUNCHEN - Allianz je nastavio uspješno svladavati izazove aktualne krize, te je u drugom tromjesečju 2020. godine ostvario vrlo dobre rezultate. Pa ipak, s obzirom na tekuću neizvjesnost i nedoumice, trenutno ne žele izaći s ažuriranom prognozom operativne dobiti za 2020. godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE