GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kaufland ponovo povećava plaće

Kaufland ponovo povećava plaće
PLAĆE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.06.2022 / 09:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Samo četiri mjeseca nakon prošle povišice, Kaufland Hrvatska k.d. s 1.7.2022. ponovno podiže plaću svim zaposlenicima na nerukovodećim radnim mjestima u poslovnicama i logističko-distributivnom centru.

U ožujku ove godine bruto plaće su za zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima već povećane u prosjeku za gotovo 8 %. Iznosi dodataka na plaću za rad nedjeljom, blagdanom, noću i praznikom također su uvećani za 5 %, isplaćena je uskrsnica u iznosu od 500 kn te se dva puta godišnje zaposlenicima isplaćuje i neto nagrada za radne rezultate u prosječnom iznosu od 2.500 kuna.

Kako bi svojim zaposlenicima u ovim izazovnim vremenima bili što veća podrška, Uprava Kauflanda u Hrvatskoj donijela je odluku ponovno povećati bruto plaće za zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima u poslovnicama i logističko-distributivnom centru i to u prosjeku za dodatnih čak 12,5 %.

Zaposlenicima u poslovnicama i logistici najavljene su i stimulacije za rad u ljetnoj sezoni koje će biti isplaćene u više navrata tijekom sezone.
„Važno nam je ovim povećanjem plaća prenijeti uspjeh našeg poduzeća na naše zaposlenike. Naši zaposlenici su nam na prvom mjestu, stoga ćemo u ovim zahtjevnim vremenima čak drugi put u ovoj godini povisiti plaće“, izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj.

„Drugu godinu zaredom na sedmom smo mjestu najpoželjnijih poslodavaca prema istraživanju MojPosao, a Kaufland je za 2021. godinu ponovno dobio certifikat Top Employer za Hrvatsku, ali i Europu, te CEP – Certifikat poslodavac partner, čime je još jednom potvrđeno kvalitetno upravljanje ljudskim resursima“, pojasnila je Dunja Firšt, direktorica Sektora ljudskih resursa te dodala kako na prvom mjestu zadovoljni zaposlenici, a dodatno i certifikati pokazuju da Kaufland ide u pozitivnom smjeru te će i u budućnosti nastaviti ulagati u svoje zaposlenike.

Tagovi: Kaufland, maloprodaja, trgovina, Dunja firšt, Patrick Rudat
PROČITAJ I OVO
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
USKRSNICA
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
ZAGREB - Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije u Hrvatskoj i ove su godine uoči Uskrsa svojim zaposlenicima isplatile uskrsnice, a sukladno važećim kolektivnim ugovorima i mogućnostima pojedinih kompanija u to je nagrađivanje zaposlenika ukupno uloženo više od 2,3 milijuna eura.
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE