GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kaufland novčanom nagradom iznenadio zaposlenike

Kaufland novčanom nagradom iznenadio zaposlenike
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.11.2020 / 10:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kaufland je zbog situacije s koronavirusom otkazao druženja zaposlenika i novac preusmjerio – na njihove račune.

Povećanja primanja zaposlenika u posljednje tri godine te pogodnosti za zaposlenike poput rođendanskih poklona, poklon paketa za novorođenčad, ali i Multisport kartica dokaz su da Kaufland kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike. 

U godini na izmaku koju su obilježile izvanredne okolnosti života i rada, Kaufland se pobrinuo da svojim zaposlenicima posebno zahvali na iznimnom trudu i angažmanu kojim su doprinijeli uspješnom poslovanju tvrtke. Zaposlenicima poslovnica i logističko-distributivnog centra u tri navrata isplaćene su nagrade za angažman u izvanrednim okolnostima pandemije koronavirusa.

U pogodnosti za zaposlenike Kauflanda ubrajaju se i okupljanja zaposlenika koja se organiziraju dva puta godišnje za sve zaposlenike poslovnica, logističko-distributivnog centra te centrale s ciljem izgradnje organizacijske kulture te povezivanja zaposlenika i izvan formalne radne svakodnevice. U skladu s aktualnim okolnostima, a imajući u vidu sigurnost i zdravlje svojih zaposlenika Kaufland je otkazao okupljanja zaposlenika i ta je sredstva – više od 650.000 kuna - preusmjerio na račune svojih zaposlenika.

„Iako nam okolnosti ne dopuštaju da se kao inače okupimo i zabavimo te podijelimo veselje zbog zajedničkih uspjeha, ovom nagradom želimo dodatno zahvaliti zaposlenicima te im pokazati da nam je njihovo zadovoljstvo u fokusu, posebno u ovim izazovnim vremenima.“ rekla je Dunja Firšt, direktorica sektora Ljudskih resursa Kauflanda.

Osim toga, u prosincu Kaufland zaposlenicima već tradicionalno čestita blagdane pa tako sve zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima i ove godine očekuje božićnica u iznosu od 1.800 kuna, božićni poklon paketi, poklon paketići za djecu zaposlenika povodom blagdana Svetog Nikole te dar za dijete u iznosu od 200 kuna za svako dijete zaposlenika prijavljeno na poreznoj kartici roditelja.

Tagovi: Kaufland, novčana nagrada, Dunja Firšt
PROČITAJ I OVO
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
POSLOVI
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
ZAGREB – Dalekovod, vodeća domaća kompanija za projektiranje, proizvodnju i izgradnju energetske infrastrukture, uz nove poslove u Norveškoj, Švedskoj i Njemačkoj, nastavlja jačati svoju poziciju i u regiji.
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ODLUKE
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ROVINJ - Nadzorni odbor Adris grupe, na sjednici održanoj danas u Rovinju, razmatrao je i utvrdio revidirana konsolidirana i nekonsolidirana godišnja financijska izvješća za 2023. godinu, te usvojio prijedloge odluka koje Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini.
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
RAST
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
ZAGREB – Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prva tri mjeseca 2024. godine.
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
PAD
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ostvarila prihode od prodaje od 52 milijuna eura.
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE