GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Joško Miliša novi predsjednik NO-a Končar Elektroindustrije

Joško Miliša novi predsjednik NO-a Končar Elektroindustrije
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.01.2020 / 21:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Končar Elektroindustrija u srijedu je putem Zagrebačke burze izvijestila da je za predsjednika Nadzornog odbora izabran Joško Miliša, na mandat u trajanju od 14. siječnja do 12. srpnja ove godine, a imenovani su i članovi uprave.

Na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora (NO) Josip Lasić, kako se navodi, podnio je  ostavku na mjesto zamjenika predsjednika Nadzornog odbora i člana tog tijela. Za predsjednika NO jednoglasnom odlukom svih članova izabran je Joško Miliša na mandat u trajanju od 14. siječnja do 12. srpnja 2020., a za zamjenika predsjednika NO također na mandat od 14. siječnja do 12. srpnja  jednoglasnom odlukom svih članova izabran je Nikola Anić.

Jednoglasnom odlukom NO u Upravu su imenovani Ivan Bahun kao zamjenik predsjednika Uprave i član Uprave te Josip Ljulj, Božidar Poldrugač  i Josip Lasić kao članovi Uprave. Bahun i Ljulj su imenovani na razdoblje od 20. siječnja 2020. do 20. siječnja 2024., Poldrugač od 1.ožujka 2020.godine do 20.siječnja 2024., a Lasić od 15. ožujka ove godine do 20. siječnja 2024.

Inače, Nadzorni odbor Končara EI je na sjednici 20. prosinca prošle godine za predsjednika Uprave Končara od 20. siječnja 2020. izabrao Gordana Kolaka, na mandat od četiri godine. On će na toj dužnosti zamijeniti dugogodišnjeg čelnika Končara Darinka Bagu.

Tagovi: Končar Elektroindustrija, Končar EI, Joško Miliša, Darinko Bago, Josip Lasić
PROČITAJ I OVO
Grawe želi da preuzme Swiss osiguranje
PREGOVORI
Grawe želi da preuzme Swiss osiguranje
PODGORICA - Većinski vlasnik Swiss osiguranja sa 65,88 odsto akcija je hotelsko preduzeće Fjord iz Kotora, kojom gazduje firma Alpha Invest u vlasništvu biznismena Veselina Barovića.
Pokrenut postupak protiv Imleka i Apatinske pivare
KZK
Pokrenut postupak protiv Imleka i Apatinske pivare
BEOGRAD - Postupak je pokrenut protiv ovih dveju kompanija kao dobavljača i trgovaca na malo - kupaca na tržištu prehrambenih proizvoda zbog osnovane pretpostavke da su zaključili restriktivni sporazum i njime utvrdili minimalnu cenu u daljoj prodaji.
Radnici Krušika najavljuju štrajk
ŠTRAJK
Radnici Krušika najavljuju štrajk
VALJEVO - Radnici Krušika ni juče, uprkos najavi poslovodstva, nisu dobili prvi deo zarade, odnosno akontaciju za prošli mesec, koja je trebalo da im bude isplaćena 14. februara.
U luku Ploče stižu dijelovi čelične konstrukcije za Pelješki most
MOST
U luku Ploče stižu dijelovi čelične konstrukcije za Pelješki most
PLOČE - Brod sa segmentima čelične rasponske konstrukcije za Pelješki most, koji je 25. siječnja iz Kine krenuo za Hrvatsku, u nedjelju, 23. veljače, trebao bi stići u luku Ploče.
Ljubljansko Žito omogućuje kupnju putem kriptovaluta
POHVALNO
Ljubljansko Žito omogućuje kupnju putem kriptovaluta
LJUBLJANA - Ljubljanska kompanija Žito u vlasništvu Podravke prati trendove uvođenjem naprednih rješenja za plaćanje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE