GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jadran: Vrlo dobar srpanj, velika očekivanja od kolovoza

Jadran: Vrlo dobar srpanj, velika očekivanja od kolovoza
HOTELIJERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.08.2020 / 12:49
Autor: SEEbiz
CRIKVENICA - Crikvenička hotelska tvrtka Jadran d.d. u ovogodišnjem srpnju imala je 78 posto prihoda lanjskog srpnja, popunjenost vrlo dobra, a rezultati s početka kolovoza ohrabruju.

Jadran d.d. iz Crikvenice, vodeće turističko-ugostiteljsko poduzeće na Srednjem Jadranu ostvarilo je u srpnju 78 posto prihoda u odnosu na isti lanjski mjesec. U prvih sedam ovogodišnjih mjeseci ukupni operativni prihodi dosegnuli su 53 posto lanjskog prometa u tom razdoblju. Ovaj rezultat utoliko je vrjedniji kad se ima u vidu činjenica da je hotel Esplanade bio prvi otvoreni objekt u Crikvenici tek od 29. svibnja, kada je epidemiološka situacija u Hrvatskoj omogućila nastavak djelatnosti turističko-ugostiteljskim objektima. Svi smještajni kapaciteti kojima upravlja Jadran d.d. su u punoj funkciji osim tri manja objekta, hoteli Zagreb, International i Delfin, s ukupno 141 sobom.

Uz hotele i kampove u svojem vlasništvu, Jadran d.d. uzeo je na upravljanje i tri nova hotela - Lišanj, Noemia u Baškoj Vodi i Garden Palace Resort u Umagu. Svi ti objekti s ukupno 343 sobe i apartmana visoke kategorije s četiri zvjezdice u lipnju i srpnju su otvorili svoja vrata gostima.

„Unatoč epidemiji korona virusa i svim restriktivnim mjerama, mi smo se u Jadranu intenzivno pripremali za ovogodišnju turističku sezonu vjerujući da ćemo barem u srpnju, kolovozu i rujnu zabilježiti dobu posjetu i financijske rezultate. U nastalim okolnostima završavali smo investicije i radove na podizanju razine kategorije smještaja i pratećih djelatnosti što nam je omogućilo da u srpnju nadmašimo više od tri četvrtine lanjskog rezultata u tom razdoblju. I dalje imamo dobru popunjenost i vjerujem da će ovogodišnja sezona biti puno bolja od prognoza koje su bile proljetos u vrijeme najžešće korona krize,“ - kaže predsjednik Uprave Jadrana d.d. Goran Fabris.

U svim objektima Jadrana d.d. zaštita zdravlja gostiju i osoblja na najvišoj je razini u skladu s preporukama epidemiološke struke, što uz ulaganja u kvalitetu smještaja i drugih popratnih sadržaja, gostima pruža dodatni osjećaj ugode i sigurnosti.

Tagovi: Jadran Crikvenica, Hotel Lišanj, Garden Palace Resort Bella Natura, Hotel Noemia, Hotel Horizont, Novi Vinodolski, Umag,
PROČITAJ I OVO
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE