GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj

Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.04.2024 / 17:49
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Jadran hoteli Rijeka potpisali su ugovor s Marriott Internationalom za otvaranje prvog Tribute Portfolio hotela u Rijeci, obilježavajući značajnu prekretnicu u hotelijerstvu u ovom dijelu zemlje.

Kroz ovu suradnju, Jadran hoteli Rijeka potvrđuju svoju posvećenost pružanju izvanrednih iskustava putnicima koji dolaze u Hrvatsku. Renovirani hotel Jadran, sa svojih 70 soba, planira otvoriti svoja vrata, kao dio branda Tribute Portfolio, krajem 2024. godine. Nudit će izvanredan spoj tradicije i suvremenih elemenata, obećavajući vrhunsku uslugu i nezaboravne doživljaje svojim gostima. Tribute Portfolio hotel Jadran, također će se istaknuti po svojoj izvrsnoj gastronomskoj ponudi te postati poželjno odredište, kako za lokalno stanovništvo, tako i turiste iz cijelog svijeta.

Ugovor su potpisali Silvija Lovreta, potpredsjednica razvoja za Srednju i Jugoistočnu Europu u Marriott Internationalu, te Kristian Šustar, CEO i član Uprave Jadran hotela Rijeka. Ovaj svečani čin, od iznimnog značaja za razvoj turizma u Gradu Rijeci, osobno je pozdravio i gradonačelnik Rijeke, Marko Filipović.

Izražavajući zadovoljstvo ovim događajem, Kristian Šustar je izjavio: „Današnje potpisivanje ugovora početak je izvanrednog putovanja kroz suradnju s Marriott Internationalom, kako bismo predstavili brand Tribute Portfolio u Hrvatskoj. Ova suradnja simbolizira našu predanost pokretanju značajnog investicijskog ciklusa s hotelima iz našeg portfelja. Tribute Portfolio, prvi među njima, bit će prilagođen najvišim turističkim i hotelijerskim standardima. S obzirom na važnost investicija u hotele u Rijeci, naša hotelska grupacija planira obogatiti turističku ponudu ovog prekrasnog grada. Sa stalnom posvećenošću izvrsnosti, održivosti i autentičnim iskustvima, spremni smo postaviti nove
standarde hotelijerstva u Rijeci“.

„Radujemo se suradnji s Jadran Hotelima Rijeka na otvaranju prvog hotela iz portfelja Tribute Portfolija u Hrvatskoj. Zajedničkim snagama želimo putnike upoznati s ovom globalnom obitelji autentičnih, jedinstvenih hotela, koje spaja njihova strast za atraktivnim dizajnom i aktivnom društvenom scenom. Ovaj objekt pridružit će se više od 100 hotela iz portfelja Tribute Portfolija u gotovo 30 zemalja diljem svijeta“, rekla je Silvija Lovreta, potpredsjednica razvoja za Srednju i Jugoistočnu Europu Marriott Internationala.

Gradonačelnik Filipović ovom je prigodom istaknuo: „Iznimno smo zadovoljni ulaskom hotela Jadran u grupaciju Marriott International i daljnjim podizanjem kvalitete ponude Jadran hotela u našem gradu. Rijeka time nedvojbeno pokazuje da su, nakon dugogodišnjeg i ustrajnog rada na razvoju urbanoga turizma, rezultati ovdje. Ovo je već drugi ugledni svjetski hotelski lanac koji izabire Rijeku za svoje poslovne investicije, a to znači da je Rijeka turistička destinacija koje može mnogo ponuditi i koja ima velike razvojne potencijale. Drago mi je da je upravo Marriott International grupacija to prepoznala i čestitam svima uključenima. Turistički pokazatelji Rijeke posljednjih godina bilježe zaista intenzivan rast. Zajedno s Turističkom zajednicom, stoga i dalje, razvijamo održivu turističku ponudu temeljenu na kulturi, povijesnoj baštini, ali i velikom broju kvalitetnih manifestacija i doživljaja. Uvjeren sam da će to potaknuti i daljnja ulaganja u smještajne kapacitete najviše razine.“

Suradnja između Jadran hotela Rijeka i Marriott Internationala ističe rastuću želju za internacionalnim hotelskim brendovima u regiji, dok potvrđuje kontinuirano širenje unutar Marriott portfelja u Hrvatskoj. Ova suradnja značajno će doprinijeti raznolikosti i kvaliteti turističke ponude Kvarnera, kao i cijele zemlje.

Jadran hoteli Rijeka, u vlasništvu kompanija Gold Tree Group i Gold Tree Hospitality, te u partnerstvu s investicijskom grupacijom WH Europe, vodeća su hotelska grupacija na području Rijeke i šireg gradskog prstena. Upravljaju sa šest hotela s preko 730 smještajnih jedinica te kampom od 300 parcela različitih kategorija. Neki od njihovih objekata kontinuirano posluju već više od 135 godina. Dolaskom novih vlasnika, formiran je, i u početnoj je fazi izvedbe ambiciozan strateški plan usmjeren na transformaciju i unapređenje portfelja te kontinuirani rast i razvoj, kao i nove akvizicije. Nedavno su akvizirali i Grand hotel Bonaviu, što je bio prvi važni iskorak u njihovoj viziji jačanja razvoja Rijeke kao etablirane turističke destinacije.

Tagovi: Jadran hoteli Rijeka, Marriott, Tribute Portfolio, ŠUSTAR, LOVRETA, FILIPOVIĆ, RIJEKA
PROČITAJ I OVO
Vrijednost Instituta u Igalu procijenjena na oko 70 milijuna eura
PROCJENA
Vrijednost Instituta u Igalu procijenjena na oko 70 milijuna eura
PODGORICA - Vrijednost Instituta "Dr. Simo Milošević" u Igalu procjenjuje se između 65 i 70 milijuna eura, ali se procjena mora dopuniti dodatnim podacima o vrijednosti hotelsko-turističkog kompleksa, kazao je ministar prostornog uređenja, urbanizma i državne imovine Crne Gore Janko Odović.
Mađarski fond preuzeo srpski Superior Foods
AKVIZICIJE
Mađarski fond preuzeo srpski Superior Foods
BEOGRAD - Mađarski fond privatnog kapitala Hodler Asset Management preuzeo je preostlaih 32% udjela u srpskoj kompaniji Superior Foods Bačinci, čime je postao jedini vlasnik, izvijestili su savjetnički timovi BDK Advokata i odvjetničkog ureda Nikolić koji su savjetovali kompanije u transakciji.
Starbucks ne može pronaći prostor u Podgorici
KAŠNJENJE
Starbucks ne može pronaći prostor u Podgorici
PODGORICA - Turska kompanija Zeren Group, koja je ranije najavila da će početkom godine otvoriti prvu Starbucks kafeteriju u Podgorici, navodno se suočava sa problemom jer ne može da nađe adekvatan prostor po prihvatljivoj cijeni, kazali su portalu Investitor dva izvora upućena u proces, insistirajući na anonimnosti.
Buffettov Berkshire Hathaway srezao je ulaganja u Apple
REOVI
Buffettov Berkshire Hathaway srezao je ulaganja u Apple
OMAHA - Berkshire Hathaway Warrena Buffetta smanjio je svoj gigantski udio u Appleu u prvom tromjesečju.
Hogan: Air Serbia će proširiti svoje poslovanje na kineskom tržištu
ŠIRENJE
Hogan: Air Serbia će proširiti svoje poslovanje na kineskom tržištu
BEOGRAD - Krajem godine, Air Serbia će proširiti svoje poslovanje na kineskom tržištu, koristeći prilike nastale oživljavanjem odlaznog turizma iz jedne od najjačih svetskih ekonomija nakon pandemije covida, napisao je James Hogan, bivši izvršni direktor Etihada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE