GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Izabran novi menadžment Fiata

Izabran novi menadžment Fiata
KADROVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.10.2018 / 22:49
Autor: SEEbiz / Tanjug
TORINO - Novi izvršni direktor kompanije FCA, Mike Manley, obelodanio je 1. oktobra promene u menadžmentu, samo dva meseca nakon što je preuzeo tu poziciju posle iznenadne smrti dugogodišnjeg izvršnog direktora Sergia Marchionnea.

Manley je objavio da će umesto njega na čelu brenda Jeep od sada biti direktor brenda Alfa Romeo, Tim Kuniskis, dok će Ride Bigland postati direktor brenda Ram.

U Evropi, tehnički direktor FCA Harald Wester preuzima odgovornost za premium brend Maserati, dok je Pietro Gorlier sada zadužen za poslovanje FCA u Evropi, čime će zameniti Alfreda Altavillu koji je podneo ostavku nakon što je Manley dobio vodeću poziciju u kompaniji.

Ermano Ferrari je postavljen za izvršnog direktora Fiatovog sektora za proizvodnju delova Magneti Marelli, koji treba da bude odvojen u posebnu firmu.

Manley je rekao i da će nova struktura menadžmenta doprineti realizovanju petogodišnjih ciljeva iz strategije predstavljene u junu.

Tagovi: Fiat Chrysler, Mike Manley, Sergio Marchionne, Tim Kuniskis, Maserati, Harald Wester
PROČITAJ I OVO
Croatia Airlines najavio nove letove
LETOVI
Croatia Airlines najavio nove letove
ZAGREB - Croatia Airlines objavio je svoj privremeni raspored do 14. lipnja, u kojem će prijevoznik nastaviti operacije od Zagreba do Zuricha, te domaći servis Zagreb - Pula - Zadar od 8. lipnja.
Aerodrom Ljubljana: Obnavlja se redovni putnički promet
PROMET
Aerodrom Ljubljana: Obnavlja se redovni putnički promet
LJUBLJANA - Nakon višemjesečnog zatišja zbog pandemije covida-19, danas će se na aerodromu Ljubljana obaviti prvi redoviti putnički let.
Kuwait Airways otpušta 1.500 stranih radnika
REZOVI
Kuwait Airways otpušta 1.500 stranih radnika
LONDON - Kuwait Airways je danas objavio otpušta oko 1.500 stranih zaposlenih, odnosno 25 posto svojih stranih radnika, zbog velikih teškoća izazvanih negativnim utjecajem pandemije koronavirusa.
Plantažama potrebno više od 400 sezonskih radnika
SEZONCI
Plantažama potrebno više od 400 sezonskih radnika
PODGORICA - Kompaniji "13.jul - Plantaže" potrebno je više od 400 sezonskih radnika za poslove berbe. Zasad breskve na Ćemovskom polju iznosi 83 hektra i najveći je u regionu.
Dragan Marčinko predložen za direktora HŽ Carga
KADROVI
Dragan Marčinko predložen za direktora HŽ Carga
ZAGREB - Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade donesen je zaključak kojim se predlaže Skupštini društva HŽ Cargo d.o.o. imenovanje Dragana Marčinka za člana Uprave- direktora društva HŽ Carga na razdoblje od najduže šest mjeseci, do provedbe postupka imenovanja direktora putem javnog natječaja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE