GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Izabran novi menadžment Fiata

Izabran novi menadžment Fiata
KADROVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.10.2018 / 22:49
Autor: SEEbiz / Tanjug
TORINO - Novi izvršni direktor kompanije FCA, Mike Manley, obelodanio je 1. oktobra promene u menadžmentu, samo dva meseca nakon što je preuzeo tu poziciju posle iznenadne smrti dugogodišnjeg izvršnog direktora Sergia Marchionnea.

Manley je objavio da će umesto njega na čelu brenda Jeep od sada biti direktor brenda Alfa Romeo, Tim Kuniskis, dok će Ride Bigland postati direktor brenda Ram.

U Evropi, tehnički direktor FCA Harald Wester preuzima odgovornost za premium brend Maserati, dok je Pietro Gorlier sada zadužen za poslovanje FCA u Evropi, čime će zameniti Alfreda Altavillu koji je podneo ostavku nakon što je Manley dobio vodeću poziciju u kompaniji.

Ermano Ferrari je postavljen za izvršnog direktora Fiatovog sektora za proizvodnju delova Magneti Marelli, koji treba da bude odvojen u posebnu firmu.

Manley je rekao i da će nova struktura menadžmenta doprineti realizovanju petogodišnjih ciljeva iz strategije predstavljene u junu.

Tagovi: Fiat Chrysler, Mike Manley, Sergio Marchionne, Tim Kuniskis, Maserati, Harald Wester
PROČITAJ I OVO
VR POLE-u nagrada Stvaratelji za stoljeća
NAGRADE
VR POLE-u nagrada Stvaratelji za stoljeća
ZAGREB - Ovih dana je završena višemjesečna procedura izbora najboljih i dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“.
IKEA će do 2021. iz prodaje ukloniti alkalne baterije koje se ne mogu puniti
POTEZI
IKEA će do 2021. iz prodaje ukloniti alkalne baterije koje se ne mogu puniti
ZAGREB - Kako bi potaknula ljude na zdraviji i održiviji život kod kuće, IKEA će sve alkalne baterije koje se ne mogu puniti ukloniti iz asortimana za opremanje domova najkasnije do listopada 2021. Ovom odlukom IKEA želi nadahnuti kupce koji često koriste baterije da prijeđu na punjive, čija redovita upotreba omogućuje uštedu novca te smanjenje otpada.
Državna revizija je u Janafu posljednji put bila 2014.
REVIZIJA
Državna revizija je u Janafu posljednji put bila 2014.
ZAGREB – Glavni državni revizor Ivan Klešić izjavio je u srijedu kako je Državni ured za reviziju posljednji put bio u Janafu prije šest godina, kada je radio reviziju javne nabave i utvrdio dosta nepravilnosti.
TUI preuzima portfelj Fortenova grupe u Karisma Hotels Adriatic
DOGOVOR
TUI preuzima portfelj Fortenova grupe u Karisma Hotels Adriatic
ZAGREB - Fortenova grupa i vodeća svjetska integrirana turistička grupacija TUI, postigle su dogovor kojim TUI preuzima 33,3 posto udjela Fortenova grupe u toj holding kompaniji koja upravlja Hotelima Koločep, Hotelima Živogošće i tvrtkom Adriasense Zagreb.
Disney otpušta 28.000 radnika zbog koronamjera
REZOVI
Disney otpušta 28.000 radnika zbog koronamjera
LOS ANGELES - Američki medijski div Walt Disney najavio je da će ukinuti 28 tisuća radnih mjesta u odjelu parkova i potrošačkih proizvoda u matičnom SAD-u zbog zatvaranja i ograničenog broja posjeta kojima se nastoji suzbiti širenje koronavirusa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE