GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Impresivno renoviran hotel Arena Hospitality Grupe otvoren u Budimpešti

Impresivno renoviran hotel Arena Hospitality Grupe otvoren u Budimpešti
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.06.2022 / 11:21
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Arena Hospitality Grupe nastavlja s ulaganjima u svoje hotele i u Europi. art’otel budapest nakon opsežne renovacije blista u novom i modernom izdanju, pritom nudeći gostima ekskluzivnu izložbu umjetnika Donalda Sultana.

art'otel budapest u portfelju Arena Hospitality Grupe iz Pule, nakon potpune modernizacije koja je započela u listopadu prošle godine, ovog lipnja gostima ponovno otvara svoja vrata. Hotel je prvi puta otvoren 2000. godine, a smješten je na izvanrednoj lokaciji, neposredno u blizini starog grada i obale Dunava, dok istovremeno pruža prekrasan pogled na mađarski parlament i povijesni dvorac. Osim vrhunske lokacije, nedvojbeno je da će hotel nakon opsežne renovacije primiti svoje goste u potpuno novom, ali i zasluženom sjaju.

Potpuni redizajn doživjele su sve javne površine; od predvorja, restorana i bara, fitness prostora, do četiri velike konferencijske dvorane koje se nalaze u sklopu hotela. Investicija ukupne vrijednosti od 3,2 milijuna eura uložena je u impresivnu modernizaciju art’otela u Budimpešti. Arhitektica Eszter Radnoczy iz Este’r Partnersa zaslužna je za uvođenje inovacija u hotel, dok je novi dizajn kreirao izuzetno talentiran Eyal Shoan iz Digital Spacea.

Tijekom obnove, konferencijske dvorane su doživjele potpuni redizajn. Preuređeni prostori obogaćeni su inovativnim digitalnim signalizacijskim sustavom i središnjim upravljačkim pločama koje su osjetljive na dodir. Domino dvorana za sastanke kapaciteta do ukupno 16 osoba pruža prekrasan pogled na Dunav i Parlament. Nova fitness zona hotela opremljena je najnovijom i suvremenom opremom za vježbanje iz Technogyma, dok se u Spa centru nalaze dvije prekrasne sobe za tretmane, kao i luksuzna sauna za opuštanje.

Adam Gabor, direktor hotela art’otel budapest povodom otvorenja je izjavio: „Uz modernizaciju javnih površina našeg hotela napravili smo još jedan veliki korak u budućnost. Predvorje, restoran, bar i konferencijske sobe blistaju u ponovno otkrivenom sjaju, a u novom fitness i spa centru gosti će se moći opuštati i uživati. Otvaranje hotela je još jedan razlog više da posjetite našu prelijepu Budimpeštu, a mi jedva čekamo dočekati naše goste.”
Usprkos modernizaciji, zadržan je i djelomičan osjećaj muzeja. art’otel budapest gostima približava umjetnost kroz ekskluzivnu izložbu od 600 umjetničkih djela američkog umjetnika Donalda Sultana. Rođen 1951., Sultan je razvio zajednički stil svijetlih i šarenih slika, povezujući se i s mnogim tamnim, mračnim i moćnim slikama 1970-ih.

Tagovi: Arena Hospitality Group, Budimpešta
PROČITAJ I OVO
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE