GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Imperial Riviera uložila 2 milijuna eura u novu pješčanu plažu na otoku Rabu

Imperial Riviera uložila 2 milijuna eura u novu pješčanu plažu na otoku Rabu
ULAGANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2022 / 12:41
Autor: SEEbiz / H
RAB - Uz glazbeni spektakl Nene Belana i grupe Fiumens, u srijedu 29. lipnja, svečano je otvorena nova pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela na otoku Rabu te novi The Beat Beach Club. Vrijednost investicije Imperial Riviere u projekt u okviru kojeg je uređena nova plaža je viša od 2 milijuna eura.

Ovom investicije Imperial nastavlja ulagati u razvoj destinacije otok Rab te kvalitetu turističke ponude. Broj gostiju u turističkoj sezoni premašio je plažne kapacitete otoka Raba, a posebice uređenih plaža pa je Imperial Riviera još 2012. godine prema Gradu Rabu inicirala projekt izgradnje, proširenja i uređenja plaža na području Banjola koje se proteže od hotela Valamar Padova do Padova Premium Camping Resorta.

“Imperial Riviera danas je peta najveća turistička kompanija u Hrvatskoj i svjesni smo da u velikoj konkurenciji na turističkom tržištu moramo osigurati kontinuitet ulaganja u kvalitetu naših objekata i sadržaja, uključivši i plaže koji su sastavni dio ukupne ponude. Strateško opredjeljenje Imperial Riviere unutar grupacije Valamar je poštivanje koncepta održivog razvoja u svim segmentima poslovanja, od zaštite prirodnog okruženja do podržavanja lokalne kulture, načina života i odnosa sa lokalnom zajednicom. U to spada i briga o uređenju te održavanju plaža u kojima jednako uživa i lokalno stanovništvo i turisti, a koje u značajnoj mjeri pospješuju turističku konkurentnost destinacije”, izjavio je Vlado Miš, direktor destinacije Rab Imperial Riviere d.d.

Izgradnja i uređenje plaže ispred hotela Valamar Padova omogućila je i zapošljavanje 12 novih zaposlenika. Projekt je obuhvatio nasipavanje oko 5.000 kvadratnih metara priobalnog dijela, izgradnju zaštite od utjecaja valova, infrastrukturno i hortikulturno uređenje, novu šetnicu, plažni objekt, sanitarni čvor i opremanje najmodernijom plažnom opremom koja uključuje baldahine i ležaljke, te nekoliko atrakcija za djecu. Kapaciteta za oko 700 kupača, nova pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela trenutno je najmodernija i najljepše uređena plaža na otoku Rabu.

Novouređenom plažom upravlja Imperial Riviera kao koncesionar ali je osim gostima hotela Valamar Padova, plaža otvorena i za lokalno stanovništvo te ostale turiste koji borave na otoku Rabu.

Tagovi: Imperial Riviera, Valamar Riviera, The Beat Beach Club
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE