GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

IKEA dostavni centar u Zadru započeo s radom

IKEA dostavni centar u Zadru započeo s radom
DOSTAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.03.2020 / 17:37
Autor: SEEbiz
ZADAR - U srijedu, 18. ožujka, točno u podne, s radom je započeo IKEA dostavni centar Zadar (u sklopu trgovačkog centra METRO Cash&Carry, Murvica IK 2). U dostavnom centru kupci mogu preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb, a troškovi preuzimanja potpuno su besplatni.

IKEA dostavni centar Zadar omogućuje isključivo preuzimanje proizvoda, u čemu će kupcima pomoći i četiri IKEA zaposlenika, od kojih su troje novozaposleni s područja Zadra. Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a obavlja se u dva koraka.

Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb, a kupci potom mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru Zadru. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri radna dana centra.

„Otvorenjem dostavnog centra Zadar želimo IKEA proizvode i rješenja dodatno približiti našim kupcima u Hrvatskoj i omogućiti im uštede. Do sada smo otvorili četiri dostavna centra, i to u Rijeci, Splitu, Dubrovniku i Osijeku te nastavljamo istraživati načine kako bismo svoju ponudu učinili što dostupnijom većini građana u Hrvatskoj“, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, voditeljica odjela za realizaciju potreba kupaca u robnoj kući IKEA Zagreb.

Svi kupci koji budu htjeli preuzeti proizvode u dostavnom centru u Zadru, moći će to učiniti od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00 te subotom od 8:00 do 16:00 sati.

Tagovi: IKEA dostavni centar, Ikea Zagreb, Suzana Rumbak Baretić, Ikea
PROČITAJ I OVO
Institut IGH: Uzletjela EBITDA, neto gubitak 3,4 milijuna kuna
PRVI KVARTAL
Institut IGH: Uzletjela EBITDA, neto gubitak 3,4 milijuna kuna
ZAGREB - Institut IGH u prvom je kvartalu ostavrio poslovne prihode od 50,9 milijuna kuna.
Jadroplov: Otpis duga prema bankama povećao prihode
BRODARI
Jadroplov: Otpis duga prema bankama povećao prihode
SPLIT - Jadroplov je u prvom kvartalu ostvario ukupni prihod u iznosu od 219.712.737 kuna, što je za 170.35.563 kuna više u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.
Enver Moralić novi predsjednik uprave Kutjeva
PROMJENE
Enver Moralić novi predsjednik uprave Kutjeva
KUTJEVO - Kutjevo je objavilo da je predsjednik Uprave Zlatko Romić podnio ostavku iz osobnih razloga, a za novog predsjednika Uprave imenovan je Enver Moralić, dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora.
Metalac nije smanjio dividendu
DIVIDENDA
Metalac nije smanjio dividendu
GORNJI MILANOVAC - Nadzorni odbor gornjomilanovačkog Metalca (MTLC) sazvao je redovnu skupštinu akcionara za 26. jun, a na dnevnom redu je usvajanje finansijskih izveštaja za 2019. godinu kao i donošenje odluke o raspodeli dobiti.
RegioJet planira izravno povezati Prag s Rijekom
ŽELJEZNICA
RegioJet planira izravno povezati Prag s Rijekom
PRAG - Češka prijevoznička tvrtka RegioJet planira izravno povezati glavni grad Češke, Prag, s hrvatskim lučkim gradom Rijekom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE