GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

IGH potpisao ugovor o nadzoru nad izgradnjom Termoelektrane Banovići

IGH potpisao ugovor o nadzoru nad izgradnjom Termoelektrane Banovići
UGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.09.2019 / 15:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Institut IGH je kao član zajednice ponuditelja, koju čini s partnerima STEAG Energy Services GmbH i SGS Beograd d.o.o., s Rudnicima mrkog uglja Banovići d.d. potpisao „Ugovor o nabavci usluga nadzornog organa -"lnženjera"- nad implementacijom Ugovora o inženjeringu, nabavci i izgradnji – EPC za Termoelektranu Banovići, blok 1-350 MW broj 1669/15.

Ugovor je sklopljen nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave, a potpisali su ga dr. sc. Munever Čergić, dipl. ing. rud., direktor RMU Banovići d.d. i Elvir Jamaković, dipl. ing. rud., izvršni direktor za investicije i razvoj novih djelatnosti RMU Banovići d.d. ispred naručitelja te mr.sc. Oliver Kumrić, dipl. ing. građ., predsjednik uprave Instituta IGH d.d., Ulrich Sigel, generalni direktor STEAG Energy Services GmbH, Andreas Dennewitz, potpredsjednik energetskih tehnologija i Marinko Ukropina, generalni direktor SGS Beograd d.o.o. ispred zajednice ponuditelja.

Ugovor o nadzoru zasnovan je na principu „ključ u ruke", a vrijednost mu je 7,15 milijuna eura za usluge iz triju grupa poslova: Usluge revizije projektne dokumentacije EPC Ugovora, Usluge nadzora nad izvođenjem radova na gradilištu i Usluge nadzora nad proizvodnjom postrojenja i opreme u radionicama te isporukom opreme za Termoelektranu Banovići, blok 1-350 MM.

Institut IGH angažiran je za usluge revizije projektne dokumentacije, stručni nadzor nad izvođenjem građevinskih radova i dijelu poslova QA/QC nad montažom čeličnih konstrukcija na gradilištu.

Rok izvršenja ugovora je 40 mjeseci, a svrha mu je osiguravanje kvalitetnog praćenja realizacije projekta i provođenje svih kontrola i ispitivanja ugrađenih materijala i opreme u postrojenje novog bloka, kako bi se postigao visoki standard i kvaliteta izvođenja radova odabranog izvođača Dongfang Electric Corporation Limited DEC Kina.

Ukupna vrijednost investicije u RMU Banovići iznosi 412,4 milijuna eura.

Tagovi: Institut IGH, Termoelektrana Banovići, TE Banovići
PROČITAJ I OVO
Tramišak odbila natječaj na koji se mogla javiti samo jedna tvrtka
POTEZI
Tramišak odbila natječaj na koji se mogla javiti samo jedna tvrtka
ZAGREB - Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak kazala je u razgovoru za subotnji Jutarnji list da je odbila raspisati natječaj kad je shvatila da se na njega može javiti samo jedna tvrtka te je posao povjerila državnoj Financijskoj agenciji (Fina).
Luka Koper: Rast prihoda i dobiti u devet mjeseci
RAST
Luka Koper: Rast prihoda i dobiti u devet mjeseci
KOPER - Grupa Luka Koper je od siječnja do rujna 2021. u odnosu na isto razdoblje prošle godine povećala prihode od prodaje usluga za devet posto na 168,2 milijuna eura.
Farmaceutske tvrtke rade ili su pripremne za prilagodbu cjepiva varijanti omicron
CJEPIVO
Farmaceutske tvrtke rade ili su pripremne za prilagodbu cjepiva varijanti omicron
LONDON - Veći broj farmaceutskih tvrtki objavio je da radi na prilagođavanju cjepiva novoj zabrinjavajućoj varijanti koronavirusa koja je izazvala zabrane putovanja širom svijeta, piše njemačka novinska agencija dpa.
Izvrsni rezultati Cinkarne Celje
SJAJNE BROJKE
Izvrsni rezultati Cinkarne Celje
ANALIZA - Cinkarna Celje nastavlja izvrsno poslovati i u 2021. godini.
EK predlaže suspenziju zračnog prometa s Južnom Afrikom zbog nove varijante virusa
SUSPENZIJA
EK predlaže suspenziju zračnog prometa s Južnom Afrikom zbog nove varijante virusa
BRUXELLES - Europska komisija je u petak predložila državama članicama EU-a da obustave letove iz Južne Afrike i drugih zemalja u kojima je otkrivena nova varijanta koronavirusa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE