GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

IGH potpisao ugovor o nadzoru nad izgradnjom Termoelektrane Banovići

IGH potpisao ugovor o nadzoru nad izgradnjom Termoelektrane Banovići
UGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.09.2019 / 15:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Institut IGH je kao član zajednice ponuditelja, koju čini s partnerima STEAG Energy Services GmbH i SGS Beograd d.o.o., s Rudnicima mrkog uglja Banovići d.d. potpisao „Ugovor o nabavci usluga nadzornog organa -"lnženjera"- nad implementacijom Ugovora o inženjeringu, nabavci i izgradnji – EPC za Termoelektranu Banovići, blok 1-350 MW broj 1669/15.

Ugovor je sklopljen nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave, a potpisali su ga dr. sc. Munever Čergić, dipl. ing. rud., direktor RMU Banovići d.d. i Elvir Jamaković, dipl. ing. rud., izvršni direktor za investicije i razvoj novih djelatnosti RMU Banovići d.d. ispred naručitelja te mr.sc. Oliver Kumrić, dipl. ing. građ., predsjednik uprave Instituta IGH d.d., Ulrich Sigel, generalni direktor STEAG Energy Services GmbH, Andreas Dennewitz, potpredsjednik energetskih tehnologija i Marinko Ukropina, generalni direktor SGS Beograd d.o.o. ispred zajednice ponuditelja.

Ugovor o nadzoru zasnovan je na principu „ključ u ruke", a vrijednost mu je 7,15 milijuna eura za usluge iz triju grupa poslova: Usluge revizije projektne dokumentacije EPC Ugovora, Usluge nadzora nad izvođenjem radova na gradilištu i Usluge nadzora nad proizvodnjom postrojenja i opreme u radionicama te isporukom opreme za Termoelektranu Banovići, blok 1-350 MM.

Institut IGH angažiran je za usluge revizije projektne dokumentacije, stručni nadzor nad izvođenjem građevinskih radova i dijelu poslova QA/QC nad montažom čeličnih konstrukcija na gradilištu.

Rok izvršenja ugovora je 40 mjeseci, a svrha mu je osiguravanje kvalitetnog praćenja realizacije projekta i provođenje svih kontrola i ispitivanja ugrađenih materijala i opreme u postrojenje novog bloka, kako bi se postigao visoki standard i kvaliteta izvođenja radova odabranog izvođača Dongfang Electric Corporation Limited DEC Kina.

Ukupna vrijednost investicije u RMU Banovići iznosi 412,4 milijuna eura.

Tagovi: Institut IGH, Termoelektrana Banovići, TE Banovići
PROČITAJ I OVO
Izvršni direktor Pfizera: Do kraja 2021. bit će više cjepiva nego je potrebno
NAJAVE
Izvršni direktor Pfizera: Do kraja 2021. bit će više cjepiva nego je potrebno
NEW YORK - Izvršni direktor tvrtke Pfizer Albert Bourla rekao je u srijedu da je uvjeren da će do kraja 2021. svijet proizvesti više doza cjepiva nego što je potrebno u borbi protiv pandemije koronavirusa.
Dubrovnik sredstvima EU nabavlja jedanaest niskopodnih autobusa
AUTOBUSI
Dubrovnik sredstvima EU nabavlja jedanaest niskopodnih autobusa
DUBROVNIK - Ugovor o nabavi 11 suvremenih niskopodnih autobusa za javni gradski prijevoz, sufinanciranih s 18 milijuna kuna iz fondova EU, potpisali su u srijedu u Dubrovniku direktor gradskog prijevoznika Libertas Dubrovnik Ante Vojvodić i direktor AutoHrvatska PSC Mario Fabek.
Poliklinika Sveti Rok postaje dio Affidea Grupe
ZDRAVSTVO
Poliklinika Sveti Rok postaje dio Affidea Grupe
ZAGREB – S misijom širenja portfelja u području privatne medicinske skrbi, Affidea, kao najveći europski pružatelj usluga u području dijagnostike, ambulantnog liječenja i liječenja karcinoma, objavila je kako je od prosinca dio njihove mreže medicinskih centara i ugledna zagrebačka poliklinika Sveti Rok.
Obiteljska poduzeća: U krizi je najvažnije ostati trezven
FORUM
Obiteljska poduzeća: U krizi je najvažnije ostati trezven
ZAGREB - Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR) organizirao je 1. prosinca 2020. on-line konferenciju Forum obiteljskih poduzeća.
SPAR Hrvatska djelatnicima dijeli božićnice u vrijednosti do 1.600 kuna
BOŽIĆNICE
SPAR Hrvatska djelatnicima dijeli božićnice u vrijednosti do 1.600 kuna
ZAGREB - SPAR Hrvatska sljedećeg tjedna počinje s isplatama božićnica u vrijednosti do 1.600 kuna za svoje djelatnike, ovisno o dužini staža u SPAR-u.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE