GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

IGH angažiran za nadzor izgradnje KBC Rijeka

IGH angažiran za nadzor izgradnje KBC Rijeka
POSLOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.09.2019 / 10:37
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Institut IGH je kao vodeći partner zajednice ponuditelja, koju čini s partnerima PDM Savjetovanjem i Projektnim biroom P45, s Kliničkim bolničkim centrom Rijeka potpisao krajem kolovoza Ugovor za uslugu nadzora nad izgradnjom zgrada dječje bolnice i klinike za ginekologiju i porodništvo, termoenergetskog bloka te otvorenog višeetažnog parkirališta, u vrijednosti od 7,98 milijuna kuna bez PDV-a.

Ugovor o nadzoru sklopljen je nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave, a potpisali su ga prof. dr. sc. Davor Štimac, dr. med., ravnatelj KBC Rijeka i mr. sc. Oliver Kumrić, dipl .ing. građ., predsjednik uprave Instituta IGH ispred zajednice ponuditelja.

Prošlotjednim potpisom ugovora s izvođačem, zajednicom ponuditelja koju čine poduzeća Kamgrad i GP Krk, stvorili su se preduvjeti za uvođenje izvođača u posao, a sve u skladu s procedurama FIDIC ugovora.

Očekivano trajanje izvršenja nadzora nad radovima iznosi 33 mjeseca, a nakon završetka izgradnje u znatnoj će se mjeri pridonijeti poboljšanju bolničkog zdravstvenog sustava regije, s izgradnjom novih bolničkih kapaciteta koji bi omogućili objedinjavanje bolničke djelatnosti na jednom mjestu, a u cilju poboljšanja kvalitete zdravstvene skrbi i razine poslovanja.

Vrijednost cjelokupnog projekta izgradnje iznosi oko 640 milijuna kuna bez PDV-a.

Tagovi: Institut IGH, KBC Rijeka, Oliver Kumrić
PROČITAJ I OVO
Kuwait Airways otpušta 1.500 stranih radnika
REZOVI
Kuwait Airways otpušta 1.500 stranih radnika
LONDON - Kuwait Airways je danas objavio otpušta oko 1.500 stranih zaposlenih, odnosno 25 posto svojih stranih radnika, zbog velikih teškoća izazvanih negativnim utjecajem pandemije koronavirusa.
Plantažama potrebno više od 400 sezonskih radnika
SEZONCI
Plantažama potrebno više od 400 sezonskih radnika
PODGORICA - Kompaniji "13.jul - Plantaže" potrebno je više od 400 sezonskih radnika za poslove berbe. Zasad breskve na Ćemovskom polju iznosi 83 hektra i najveći je u regionu.
Dragan Marčinko predložen za direktora HŽ Carga
KADROVI
Dragan Marčinko predložen za direktora HŽ Carga
ZAGREB - Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade donesen je zaključak kojim se predlaže Skupštini društva HŽ Cargo d.o.o. imenovanje Dragana Marčinka za člana Uprave- direktora društva HŽ Carga na razdoblje od najduže šest mjeseci, do provedbe postupka imenovanja direktora putem javnog natječaja.
Cosco pretvorio Pirej u najveću kontejnersku luku na Mediteranu
LUKE
Cosco pretvorio Pirej u najveću kontejnersku luku na Mediteranu
ATENA - Kroz grčku luku Pirej, prošlo je najviše kontejnera s robom na Mediteranu u 2019. godini.
Slobodan Georgiev direktor nove kablovske televizije Newsmax Adria
TELEVIZIJA
Slobodan Georgiev direktor nove kablovske televizije Newsmax Adria
BEOGRAD - United Group, uz N1 i Novu S, pokreće još jednu kablovsku televiziju. U APR-u je 19. maja ove godine registrovana firma Newsmax Adria, čija je glavna delatnost proizvodnja i emitovanje televizijskog programa, piše portal Cenzolovka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE