GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HT donirao još 16 domova za starije u sklopu nacionalnog programa Generacije zajedno

HT donirao još 16 domova za starije u sklopu nacionalnog programa Generacije zajedno
DONACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.05.2021 / 10:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nacionalni program digitalne edukacije starijih osoba Generacije zajedno, koga Hrvatski Telekom provodi u suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, dobio je svoj nastavak. Počela je druga faza programa u sklopu koje je Hrvatski Telekom donirao tablet uređaje i besplatan internet za novih 16 domova za starije diljem Hrvatske.

Ustanove koje su primile donaciju i sudjeluju u drugoj fazi ovog programa Hrvatskog Telekoma su: Sestre Mace Dom, Dom socijalne skrbi za starije i nemoćne osobe Varaždin, Dom za starije osobe Medimar Prigorje, Dom za starije i nemoćne Alfredo Štiglić, Dom za starije osobe Ježdovec, Dom za starije i nemoćne osobe Čakovec, Dom za starije i nemoćne Noni, Dom za starije i nemoćne osobe Đakovo, Dom za starije i nemoćne osobe Sv. Katarina, Dom za starije i nemoćne osobe Domus Christi, Dom za starije osobe Vela Luka, Dom za starije i teško bolesne odrasle osobe Majka Marija Petković, Dom za starije i nemoćne osobe Trnje, Dom za starije i nemoćne Raša, Dom za starije i nemoćne osobe sv. Antun i Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

U prvoj fazi projekta Generacije zajedno, koji je dio širega društveno-odgovornog koncepta U dobrim rukama, Hrvatski Telekom je donirao tablet uređaje za 15 domova. Tijekom 2020. godine korisnici domova prošli su i edukaciju korištenja digitalnih alata, poput načina na koji uspostaviti WhatsApp video pozive, a sve kako bi mogli ostati povezani sa svojim obiteljima i prijateljima. Zahvaljujući ovom programu čak 400 korisnika domova obavilo je više od 2.000 poziva u ukupno trajanju više od 6.000 minuta. U programu su sudjelovali i članovi Kluba volontera HT Grupe, a dosad je projektom povezano više od 1.300 osoba.

„U trenutku kada je svijet stao, Hrvatski Telekom je stvarao nove mogućnosti. U doba pandemije Covid-19 pokrenuli smo nacionalan program Generacije zajedno i uz pomoć tehnologije pokazali našim starijim sugrađanima da nisu sami. Program digitalne edukacije starijih osoba ide dalje, a mi nastavljamo s ispunjenjem naše misije izgradnje svijeta boljih mogućnosti za sve“, izjavio je Ivan Bartulović, član Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom sa svojim partnerom Volonterskim centrom Zagreb nastavlja na razvoju edukativnih video materijala koji će se kontinuirano nadograđivati te će biti objavljeni na službenim kanalima Hrvatskog Telekoma i drugim zainteresiranima.

Tagovi: Hrvatski Telekom, donacije, Nacionalni program digitalne edukacije starijih osoba Generacije zajedno, Volonterski centar Zagreb, društveno odgovorno poslovanje, Ivan Bartulović
PROČITAJ I OVO
Spojeni su prvi stupovi Pelješkog mosta
MOST
Spojeni su prvi stupovi Pelješkog mosta
KOMARNA - Na gradilištu Pelješkog mosta podignut je i montiran prvi zatvarajući segment „CR 4“ između stupova S4 i S5, pa je sada ukupno spojeno 620 metara konstrukcije sa strane Komarne.
Sinopharm gradi fabriku u Zemun Polju
VAKCINE
Sinopharm gradi fabriku u Zemun Polju

BEOGRAD - Fabrika vakcina "Sinofarm" gradiće se u blizini Zemun polja

Nezadovoljstvo u Crnoj Gori: U Air Montenegru služe proizvode iz Srbije
OGORČENJE
Nezadovoljstvo u Crnoj Gori: U Air Montenegru služe proizvode iz Srbije
PODGORICA-Na društvenim mrežama se pojavila informacija da se u avionu nacionalnom avio prevozniku Air Montenegro služi ketering identičan onom u Air Srbija.
Milijuni doza američkog cjepiva J&J neupotrebljivi
FIJASKO
Milijuni doza američkog cjepiva J&J neupotrebljivi

NEW YORK - Nekoliko pošiljaka cjepiva Johnson&Johnson za covid-19 koje se proizvodi u tvornici u Baltimoreu i kojega se proizvodnja prije nekoliko tjedana morala zaustaviti, morat će se baciti, priopćile su u petak američke zdravstvene vlasti.

Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska postaju jedna skupina
ODLUKE
Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska postaju jedna skupina
ZAGREB - United Grupa objavila je danas da se Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska spajaju u jedinstvenu skupinu koju vodi Adrian Ježina trenutni izvršni direktor Telemach Slovenija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE