GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Holding izabrao nove voditelje podružnica, direktora i člana Uprave

Holding izabrao nove voditelje podružnica, direktora i člana Uprave
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.02.2022 / 16:59
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Uprava Zagrebačkog holdinga d.o.o. donijela je odluku o izboru voditelja podružnica, direktora i člana Uprave povezanih trgovačkih društava temeljem javnih natječaja objavljenih 16. i 23. studenoga 2021. godine, priopćili su u utorak iz Zagrebačkog holdinga.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Na čelne pozicije – povezanih društava i podružnica izabrani su:

– Emilio Gašpić za člana Uprave trgovačkog društva Zagreb plakat d.o.o.,
– Damir Grgić za voditelja podružnice Zrinjevac,
– Krešimir Milinović za voditelja podružnice Zagrebparking,
– Jurica Krleža za voditelja podružnice Zagrebačke ceste,
– Igor Rađenović za voditelja podružnice Gradska Groblja,
– Roberta Čupić za voditeljicu podružnice Robni terminali Zagreb,
– Božena Cvitanović za voditeljicu podružnice Tržnice Zagreb,
– Miroslav Živko za direktora trgovačkog društva Gradska plinara Zagreb d.o.o.,
– Irena Benko za voditeljicu podružnice Vladimir Nazor,
– Marin Rončević za voditelja podružnice Autobusni kolodvor,
– Filip Jurišić za voditelja podružnice Zagrebački digitalni grad.

Emilio Gašpić je diplomirani ekonomist s višegodišnjim rukovodećim i stručnim iskustvom u području marketinga. Rukovodeće poslove iz domene marketinga i razvoja novih proizvoda obavljao je u kompanijama McCann-Erickson, Buzetska pivovara te u vlastitom poduzeću. Stekao je MBA diplomu na poslovnoj školi IEDC Bled School of Management.

Damir Grgić je doktor znanosti ekonomskog smjera. Radno iskustvo stekao je u društvu STSI – integrirani tehnički servisi d.o.o., a koje je član INA Grupe gdje je između ostalog obavljao poslove direktora održavanja, istraživanja i proizvodnje nafte i plina. Prije toga bio je predsjednik Uprave HŽ – Putnički prijevoz d.o.o.

Krešimir Milinović je diplomirani inženjer prometa te od studenog 2021. godine privremeno obavlja poslove voditelja podružnice Zagrebparking. Ima radno iskustvo u području razvoja i informatizacije koje je ranije stekao u Društvu te u području telekomunikacija koje je stekao u Vipnet d.o.o. i Metronet telekomunikacije d.d.

Jurica Krleža je diplomirani inženjer prometa koji ima dugogodišnje iskustvo na visokim upravljačkim i strateškim pozicijama u području upravljanja cestama. Obavljao je dužnost savjetnika Uprave, člana Uprave i predsjednika Uprave u Hrvatskim cestama d.o.o., a zatim funkciju direktora u Županijskim cestama Zagrebačke županije d.o.o.

Igor Rađenović je diplomirani ekonomist, upravljao je društvom Sisački vodovod d.o.o., obavljao je i dužnost zamjenika ministra u Ministarstvu financija te je bio i zastupnik u Hrvatskom saboru. Ranije je bio zaposlen i u društvu Zagrebački holding d.o.o. na različitim rukovodećim pozicijama.

Roberta Čupić je po zanimanju diplomirani ekonomist s dugogodišnjim upravljačkim iskustvom u području korporativnog bankarstva u sklopu Zagrebačke banke d.d. gdje je radila na poslovima direktorice segmenta Međunarodnih klijenata i direktorice poslovnog centra za međunarodne klijente.

Božena Cvitanović je zaposlena u društvu Zagrebački holding d.o.o. te trenutno obavlja poslove voditelja podružnice Tržnice Zagreb. Karijeru je gradila primarno u INA d.d. i to u područjima upravljanja projektima i financijskom menadžmentu. Po zanimanju je magistar ekonomije.

Miroslav Živko je diplomirani inženjer elektrotehnike, te trenutno obavlja poslove direktora trgovačkog društva Gradska plinara Zagreb d.o.o. Prethodno je obavljao poslove pomoćnika direktora te poslove rukovođenja Službom u području informatike.

Irena Benko ima iskustvo u upravljanju nekretninama, upravljanju ugostiteljskim uslugama te u području upravljanja inovacijama. Karijeru je gradila najviše u INA – Industrija nafte d.d., a po struci je diplomirani novinar.

Marin Rončević je diplomirani ekonomist s 20 godina radnog iskustva na komercijalnim poslovima, a upravljao je poslovima prodaje u trgovačkim društvima Bobis d.o.o. i Tommy d.o.o.

Filip Jurišić je stručni specijalist poduzetničkog menadžmenta koji je svoje radno iskustvo stekao u IT sektoru, a trenutno je i član Nadzornog odbora i član Revizorskog odbora u APIS IT d.o.o.

S obzirom da je riječ o poduzećima i podružnicama koje obavljaju ključne usluge za građane grada Zagreba, vrlo je bitno izabrati stručne kandidate na upravljačke pozicije. S obzirom na broj zaprimljenih kvalitetnih ponuda na javne natječaje od 16. i 23. studenoga 2021. godine imenovanja su provedena za 11 od ukupno 12 ključnih radnih mjesta.

U slučaju podružnice Arena Zagreb, Član Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o., Boris Sesar, u skladu s imenovanjem iz studenog 2021. godine ostaje nadležan za upravljanje podružnicom, dok će Sretan Šarić i nadalje po specijalnoj punomoći biti ovlašten poduzimati radnje voditelja podružnice”, navodi se u priopćenju.ž

Tagovi: Zagrebački holding, Igor Rađenović, Emilio Gašpić, Damir Grgić, Roberta Čupić, Božena Cvitanović
PROČITAJ I OVO
Ivan Ostojić novi član Uprave Podravke
KARIJERE
Ivan Ostojić novi član Uprave Podravke
KOPRIVNICA - S 1. srpnja Uprava Podravke dobila je petog člana - Ivana Ostojića koji se tako pridružio trenutnoj Upravi koju čine Martina Dalić kao predsjednica te Davor Doko, Ljiljana Šapina i Milan Tadić kao članovi Uprave.
Dionice Mitsuija i Mitsubishija potonule nakon izjave Medvedeva
PAD
Dionice Mitsuija i Mitsubishija potonule nakon izjave Medvedeva
MOSKVA - Dionice japanskih kompanija Mitsui i Mitsubishi, koje su dioničari projekta ukapljenog prirodnog plina (TPG) Sahalin-2, pale su danas nakon što je bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev zaprijetio Japanu da neće imati rusku naftu i plin.
Vjesnik d.d. ide u likvidaciju
LIKVIDACIJA
Vjesnik d.d. ide u likvidaciju
ZAGREB - Glavna skupština Vjesnika d.d., tiskare u većinskom državnom vlasništvu, u utorak je donijela odluku o prestanku tog društva nad kojim se pokreće postupak redovne likvidacije, te da se cjelokupni gubitak prošle godine od 7,76 milijuna kuna ‘’prenese u sljedeće razdoblje’’.
DUTB zaustavio prodaju dionica Cinkarne Celje
POTEZI
DUTB zaustavio prodaju dionica Cinkarne Celje
LJUBLJANA - DUTB je nakon sjednice Upravnog odbora u ponedjeljak priopćio da prodaja postojećeg paketa dionica Cinkarne Celje u sadašnjim uvjetima i okolnostima smatra neprikladnom. Stoga su odlučili obustaviti postupak prodaje i zaključiti ga bez odabira ponuditelja.
Američka mornarica osigurala još jedan veliki posao za Lenac
POSLOVI
Američka mornarica osigurala još jedan veliki posao za Lenac
RIJEKA – U Brodogradilište »Viktor Lenac« jučer je uplovio još jedan brod Američke ratne mornarice. Ovog puta riječ je o 208 metara dugačkom desantno-transportnom brodu »USS Arlington« (LPD-24) koji je u Martinšćicu stigao s više od 1.100 članova posade.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE