GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grupa Pivac isplaćuje bonus djelatnicima u proizvodnji, transportu i maloprodaji; svi zaposlenici dobit će i uskrsnice

Grupa Pivac isplaćuje bonus djelatnicima u proizvodnji, transportu i maloprodaji; svi zaposlenici dobit će i uskrsnice
DOBAR POTEZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.03.2020 / 13:43
Autor: SEEbiz
VRGORAC – Svakodnevna opskrba naših kupaca svježim mesom i mesnim prerađevinama ne bi bila moguća bez vrijednog rada zaposlenika u Mesnoj industriji Braća Pivac, PPK karlovačkoj mesnoj industriji i Mesnoj industriji Vajda Čakovec.

Uslijed izvanrednih okolnosti uzrokovanih pojavom koronavirusa u Hrvatskoj, naši djelatnici, posebice oni u proizvodnim pogonima, distribuciji i maloprodaji, svakodnevno poduzimaju iznimne napore kako bi osigurali kontinuitet proizvodnje i opskrbe trgovačkih lanaca, kao i naših vlastitih 270 maloprodajnih poslovnica diljem Hrvatske.

"Koristimo priliku kako bismo još jednom zahvalili našim djelatnicima na izuzetnom trudu i radu, kao i dodatnim naporima koje ulažu u ovim trenucima, za koje se iskreno nadamo da će što prije biti iza nas. Zahvala se prije svega odnosi na radnike u odjelima proizvodnje, transporta i maloprodaje, koji ovih dana uistinu daju sve od sebe kako bi omogućili da naši proizvodi stignu na police trgovina i do stolova naših kupaca. U znak zahvalnosti onima koji u ovim teškim okolnostima daju najveći doprinos, donesena je odluka o dodjeli novčane nagrade koja će biti isplaćena na njihove račune zajedno s plaćom za ožujak. Hvala vam, vi ste naša snaga i najveća vrijednost", poručuju iz Grupe Pivac.

Od ponedjeljka 30. ožujka u Grupi Pivac započinje i podjela uskrsnica, koju će dobiti svi zaposlenici. Uskrsnica će biti dodijeljena u obliku poklon bona u vrijednosti 200 kuna, koji će se moći iskoristiti u Pivac maloprodajama za nabavku svježeg i smrznutog mesa, mesnih prerađevina, sireva i mliječnog programa.

Uz kontinuitet proizvodnje i opskrbe, naš je trenutni prioritet zaštita djelatnika i kupaca te sprečavanje širenja COVID-19. Stoga se u svim proizvodnim pogonima i maloprodajama Grupe Pivac provode stroge preventivne mjere sukladno uputama Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske. Svim djelatnicima osigurana je dodatna količina rukavica i maski, postavljeni su dodatni dispenzeri s dezinficijensima, svim osobama koje ulaze u krug tvornica i proizvodnih objekata provodi se beskontaktno mjerenje tjelesne temperature te se u cijelosti poštuju upute o međusobnoj udaljenosti svih koji sudjeluju u proizvodnom procesu i lancu opskrbe.

Kao i do sada, strogo se pridržavamo pravila sigurnosti proizvodnje i rukovanja hranom što možemo potvrditi i certifikatima ISO 9001, HACCP i IFS Food, a svi djelatnici obvezni su slijediti i dodatna pravila koja su uvedena u svrhu zaštite i prevencije, tako da su svi mesni proizvodi koji dolaze do naših kupaca potpuno sigurni i zdravstveno ispravni.

Tagovi: Grupa Pivac, Mesna industrija braća Pivac, PPK karlovačka mesna industrija, Vajda
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE