GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grandiozni Sajam vjenčanja u Zagrebu

Grandiozni Sajam vjenčanja u Zagrebu
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.02.2020 / 20:58
Autor: Katarina Bašić
ZAGREB - Prošlog tjedna u Zagrebu je održan već 22. godinu za redom Sajam vjenčanja u raskošnoj Areni Zagreb.

Sajam vjenčanja predstavlja manifestaciju koja sjedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja, tako na Sajmu vjenčanja u Areni možete pronaći sve što vam je potrebno da vaše vjenčanje bude kao iz snova.

Na Sajmu su posjetitelji mogli vidjeti bogat i raznovrsan program brojnih izlagača poput vjenčanica iz nove kolekcije 2020., domaći dizajneri su predstavili također i svoje modele vjenčanica za nadolazeću sezonu, zatim se mogao vidjeti veliki broj novih cvjećarnica u ponudi koje su otkrile novi trend, te tajne profesionalaca kako odabrati vjenčani buket iz snova, dekoracije te detalje vezane za temu i lokaciju vjenčanja, zlatarne koje nude svoje novitete vezane za vjenčano prstenje, zatim brojni organizatori vjenčanja koji bi vam olakšali put do vašeg najvažnijeg dana u životu. Ono što nam se posebno svidjelo jest kušanje slastica koje su pripremile domaće slastičarne da bi vam olakšali put do vašeg najslađeg stola na vjenčanju.

Dobrotvorna akcija Sajma vjenčanja se održavala za djecu s prirođenim srčanim bolestima koji djeluju u udruzi pod nazivom „Veliko srce malom srcu". U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500. Sajam vjenčanja već treću godinu za redom pomaže udruzi i to baš u mjesecu ljubavi i mjesecu djece s prirođenim srčanim manama koji se obilježava od 7.-14. veljače. Prikupljena sredstva u ovoj godini idu za uređenje i održavanje stanova za roditelje koji dolaze na liječenje u Zagreb,a nisu iz Zagreba.

Ovu dobrotvornu akciju su podržale i naše domaće zvijezde iz glazbene i modne scene, te su na gala modnoj reviji u ulozi modela prošetali Sandi Cenov, Damir Kedžo, Nera Stipičević, Beta Sudar, Roko Vušković, Ana Miščević, Sabrina Hebrini, te bivša Miss Istre Elena Jug, i na taj način predstavili raskoš vjenčane mode.

No, najveći pljesak publike su svakako izmamili mali heroji iz udruge „Veliko srce za malo srce", koji su se također prošetali modnom pistom kao profesionalni modeli.

Modnu reviju je svojim glazbenim nastupom uveličala mlada glazbenica i kantautorica Mia Dimšić, a svoje plesne performanse izvela je Valentina Walme, inače zaštitno lice Sajma vjenčanja.

U nastavku pogledajte galeriju slika:

Tagovi: Sajam vjenčanja u Zagrebu, Arena Zagreb, Sandi Cenov, Mia Dimšić, Damir Kedžo, Nera Stipičević, Beta Sudar
PROČITAJ I OVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE