GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grad Zagreb će za promotivnu kampanju novog rotora potrošiti više od milijun kuna

Grad Zagreb će za promotivnu kampanju novog rotora potrošiti više od milijun kuna
ROTOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.11.2019 / 12:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Promotivna kampanja, za koju će Grad izdvojiti oko 1,2 milijuna kuna, a iznos je to u koji ne ulaze tri makete rotora za 227 tisuća koje će se smjestiti u Gradsku upravu, počet će nekoliko mjeseci prije nego se radovi na kružnom toku privedu kraju.

Rotor na kapi, rotor na majici, na jumbo plakatu, u tramvajima i autobusima. Rotor na televiziji, na radiju, u novinama. Na društvenim mrežama, ali i u obliku brošure – i da žele, Zagrepčani datum zatvaranja najvećeg gradilišta u metropoli nikako neće moći "promašiti". Promotivna kampanja, za koju će se izdvojiti oko 1,2 milijuna kuna, a iznos je to u koji ne ulaze tri makete rotora za 227 tisuća koje će se smjestiti u Gradsku upravu, počet će nekoliko mjeseci prije nego se radovi na kružnom toku privedu kraju, a uskoro će se raspisati natječaj i za tvrtku koja misli da promidžbu može najbolje odraditi, piše Večernji list.

Sama "pravila igre" Grad je već odredio, a kažu nam da je ona u skladu s onim što traži Europska unija jer upravo je od nje došlo 85 posto od 331,7 milijuna, koliko košta rekonstrukcija rotora. Pod "pravilima igre", naravno, podrazumijeva se što će se sve raditi da rotor bude što "vidljiviji" u javnosti, a iz Grada su zaključili kako će se to, među ostalim, postići tako da se Zagrepčanima podijele šilterice i majice na kojima će biti "mali rotori". Riječ je o tristo plavih kapa na kojima će biti logo, odnosno vizual rotora te o tristo bijelih majica kratkih rukava u svim veličinama, također, jelte, s rotorima.

Izradit će se petsto brošura okruglog oblika jer to isto "simbolizira oblik rotora", a plakati s, pogađate, rotorom postavit će se i na "minimalno dva ZET-ova tramvaja" te "minimalno tri ZET-ova autobusa". Ali neće ih biti samo na vozilima javnog prijevoza, već i u njima jer se nabavlja i tristo plakata za postavljanje u tramvajima i busevima. Smjestit će se oni i po samoj Gradskoj upravi, a i na cestama jer rotor će se reklamirati i na minimalno pet jumbo plakata, od čega dva moraju biti osvjetljena.

Tvrtka koja dobije posao s Gradom morat će osigurati i određenu minutažu na televiziji i radiju, kao i prostor u novinama u obliku oglasa, trebat će izraditi bannere za oglašavanje na portalima, a najveća "gužva" mogla bi biti u travnju, tik pred otvaranje rotora. Dva do pet dana prije samog puštanja u promet novog kružnog toka, tvrtka će morati voditi kampanju na društvenim mrežama kojom će morati doprijeti do 150 tisuća Zagrepčana.

Tagovi: Grad Zagreb, novi rotor
PROČITAJ I OVO
Gorenje nastavlja s reorganizacijom, utvrđuje se višak radnika
REZOVI
Gorenje nastavlja s reorganizacijom, utvrđuje se višak radnika
VELENJE - U skladu s najavama, u Gorenju nastavljaju procese reorganizacije u cilju poboljšanja poslovanja i povećanja učinkovitosti.
Zijin na sudu zbog zagađenja u Boru
ZAGAĐENJE
Zijin na sudu zbog zagađenja u Boru
BOR - Ministarstvo zaštite životne sredine pokrenulo je postupak protiv kompanije Zijin Bor Copper zbog ispuštanja opasnih materija u vazduh u novembru 2019. i januaru 2020.
Visa: Turisti iz SAD prednjače u Srbiji u plaćanju karticama
KARTICE
Visa: Turisti iz SAD prednjače u Srbiji u plaćanju karticama
BEOGRAD – Turisti iz Sjedinjenih Američkih Država prošle godine su u Srbiji potrošili oko 36,6 miliona dolara, i zauzimaju prvo mesto na listi turista kada je reč o plaćanju karticama u našoj zemlji.
Italija pokrenula istragu o suludim cijenama zaštitnih maski i dezinfekcijskih gelova
ISTRAGA
Italija pokrenula istragu o suludim cijenama zaštitnih maski i dezinfekcijskih gelova
RIM - Talijanske vlasti izvijestile su u utorak da su otvorile istragu o naglom skoku cijena zaštitnih maski i dezinfekcijskih gelova nakon pojave koronavirusa na sjeveru zemlje.
Zaposlenici Ericsson Nikole Tesle do daljnjega će raditi od kuće
OPREZ
Zaposlenici Ericsson Nikole Tesle do daljnjega će raditi od kuće
ZAGREB - Zaposlenici kompanije Ericsson Nikola Tesla, u kojoj je zaposlen mladić zaražen koronavirusom, do daljnjega će raditi od kuće, doznaje se u utorak u toj tvrtki.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE