GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gordana Rajović izabrana za izvršnog direktora Instituta Simo Milošević

Gordana Rajović izabrana za izvršnog direktora Instituta Simo Milošević
IZBOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.08.2017 / 10:59
Autor: SEEbiz
IGALO - Gordanu Rajović izabrana je za izvršnu direktorku Instituta Simo Milošević, objavio je portal Radio Jadran.

To je, nakon isteka četvorogodišnjeg mandata dosadašnjem izvršnom direktoru, Zoranu Bošnjaku odlučeno na drugoj redovnoj sjednici Odbora direktora Instituta Igalo.

Kako je saopšteno, Rajović je 1994. godine završila Medicinski fakultet u Prištini. Od 1994. do 1996. godine je na klinici za neonatologiju KBC Priština i Institutu za majku i dete u Beogradu specijalizirala pedijatriju, a od 1996. do 2000. je na VMA Beograd završila specijalizaciju interne medicine, nakon čega je u periodu od 2004.-2005. završila subspecijalizaciju iz kardiologije i 2012. godine na IKVB Dedinje školu ehografije.

U toku karijere radila je i u VB Meljine kao internista i načelinica internog odjeljenja. Prije imenovanja na funkciju izvršne direktorice Instituta Igalo A.D. bila je stalno zaposlena u Domu zdravlja Herceg Novi kao ljekar subspecijalista kardiolog.

Članica je udruženja kardiologa Crne Gore, ljekarske komore Crne Gore, Udruženja ehografista Srbije i Evropskog udruženja kardiologa. Učesnica je Evropskih kongresa kardiologa, a objavljivala je i radove u međunarodno referentnim časopisima iz oblasti kardiologije.

Odbor direktora je, uz zahvalnost na uspješnom radu u prethodnom četvorogodišnjem periodu dosadašnjem izvršnom direktoru, izrazio očekivanje da će nova izvršna direktorica u koordinaciji sa Odborom direktora i svojim menadžment timom, nastaviti i ubrzati proces unapređenja kvaliteta osnovnog proizvoda kompanije, te da će se Institut Igalo A.D. još bolje pozicionirati kako na postojećim tako i na novim tržištima, navodi se na kraju saopštenja predsjednika Odbora direktora Instituta Igalo A.D. Zorana Kovačevića.

Tagovi: Gordana Rajović, Institut Simo Milošević, Zoran Bošnjak
PROČITAJ I OVO
Croatia Airlines otvara liniju Osijek-München
LINIJE
Croatia Airlines otvara liniju Osijek-München
OSIJEK - Predstavnici osječke Zračne luke i Croatia Airlinesa u četvrtak su potpisali ugovor o uspostavi međunarodne putničke linije Osijek-München, što je prva međunarodna linija "Croatia Airlinesa" iz te zračne luke.
Boeing blago podigao procjenu kineske potražnje za zrakoplovima
BOLJE PROGNOZE
Boeing blago podigao procjenu kineske potražnje za zrakoplovima
PEKING - Američki proizvođač zrakoplova Boeing blago je podigao procjenu kineske potražnje za zrakoplovima u idućih 20 godina, računajući s brzim oporavkom kineskog gospodarstva od pandemije i rastom sektora diskontnih prijevoznika i e-trgovine.
 Flydubai ponovno uspostavio letove između Zagreba i Dubaija
LETOVI
 Flydubai ponovno uspostavio letove između Zagreba i Dubaija
ZAGREB - Fflydubai je u četvrtak ponovno uspostavio letove prema Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb dva puta tjedno, a od prosinca ove godine povećat će učestalost tjednih letova na četiri, priopćeno je iz te zrakoplovne kompanije sa sjedištem u Dubaiju i zagrebačke zračne luke.
Asseco preuzeo domaće IT tvrtke IT Sistemi i eVision
ŠIRENJE
Asseco preuzeo domaće IT tvrtke IT Sistemi i eVision
ZAGREB - Jedna od najjačih IT kompanija u jugoistočnoj Europi, poljska Asseco SEE (ASEE) preuzela je domaću tvrtku IT Sistemi i njezinu pod-tvrtku eVision, što je u skladu sa ASEE-ovom strategijom širenja na temelju suvremenih tehnologija i inovacija i podrške u digitalizaciji poslovnih procesa, izvijestili su iz ASEE Hrvatska.
Pivac kupio veliki paket dionica Podravke
KUPAC
Pivac kupio veliki paket dionica Podravke
ZAGREB - Skrbnički račun u OTP banci iza kojeg stoji vrgorački mesni div Pivac nakon intenzivnih kupnji u proteklih tjedan dana drži ukupno 163.852 dionice Podravke tržišno ukupno vrijedne oko 98 milijuna kuna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE