GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gergely Benda imenovan generalnim direktorom Antenna Entertainmenta

Gergely Benda imenovan generalnim direktorom Antenna Entertainmenta
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.12.2021 / 13:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Gergely Benda imenovan je novim generalnim direktorom Antenna Entertainmenta, odgovornim za portfelj televizijske mreže Antenna Group koja u regiji Srednje i Istočne Europe pokriva 12 teritorija.

Ove jeseni međunarodna medijska grupa Antenna kupila je CEE AXN, VIASAT3 i VIASAT6 kanale i usluge na zahtjev od Sony Pictures Televisiona. Gergely Benda preuzima poziciju generalnog direktora Antenna Entertainmenta, koji uključuje 22 novopreuzeta zabavna kanala i dvije usluge na zahtjev.

Gergely Benda, koji je imenovan sredinom prosinca, započeo je karijeru u glazbenoj industriji. Godine 2012. pridružio se HBO-u kao menadžer za Mađarsku, a nakon 2016. kao potpredsjednik marketinga HBO Europe bio je odgovoran za marketinške aktivnosti u 12 zemalja, kao i za uvođenje HBO GO-a, kao samostalne AVOD usluge. Nakon što je neko vrijeme proveo u fintech sektoru, Benda se sada vraća u svijet televizije kao generalni direktor Antenna Entertainmenta. Svojim stručnošću i znanjem vodit će i poslovati na sljedećih 12 teritorija: Poljska, Mađarska, Češka, Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija i Crna Gora.

Gergely Benda je izjavio: „Smatram da je izuzetno motivirajuće iskoristiti naše znanje o lokalnom i regionalnom tržištu kao istinska tvrtka iz srednje i istočne Europe, kako bi na našem području djelovanja pružili vrhunski i lokalno relevantan zabavni. Antenna Group ima dugu tradiciju i izrazito jaku kapitalizaciju. Veselim se radu s timom i izgradnji našeg brenda u budućnosti.”

Adam Theiler, izvršni direktor Pay TV Antenna Group B.V., rekao je: “Antenna Group je tvrtka u kojoj su ljudi na prvom mjestu i drago nam je što možemo poželeti dobrodošlicu Gergu, veteran ovog dinamičnog tržišta, koji će voditi naš tim, potaknuti inovacije i katalizirati rast.”

Tagovi: Gergely Benda, Antenna Entertainment, Antenna Group
PROČITAJ I OVO
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
POSLOVI
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
ZAGREB - Dalekovod je izvijestio kako je odabran kao izvođač radova na poslu u Norveškoj.
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
STRAŠNO
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
LONDON - Nestle, najveća svjetska tvrtka za široku potrošnju, dodaje šećer i med mlijeku i proizvodima od žitarica za bebe koji se prodaju u mnogim siromašnijim zemljama, suprotno međunarodnim smjernicama usmjerenim na prevenciju pretilosti i kroničnih bolesti, navodi se u izvješću švicarske istraživačke organizacije "Public Eye ".
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
EPILOG
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
NIKŠIĆ - Ponuda švajcarske kompanije 8B Capital za zakup nikšićke Željezare, odbijena je odlukom komisije.
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
FLOTA
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
BEOGRAD - Osmi avion Air Serbije tipa ATR 72-600, sleteo je danas na beogradski aerodrom i posle obaveznih procedura trebalo bi da uđe u saobraćaj Air Serbije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF.
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
PLANOVI
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
MUNCHEN - Njemačka inženjerska grupa Siemens priopćila je u srijedu da će otvoriti novi centar za istraživanje i inovacije u satelitskom kampusu Tehničkog sveučilišta u Münchenu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE