GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova: S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa

Fortenova: S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa
EDUKACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.12.2022 / 11:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - S krajem studenog Fortenova grupa zaključuje početak novog ciklusa edukacije u sva tri programa DRIVE Beyond Excellence projekta dugoročnog unaprjeđivanja znanja i vještina svojih zaposlenika.

Svega 15 dana nakon što je svoju edukaciju uspješno zaključilo 98 polaznika prve generacije, danas je s radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa. U njoj je 73 polaznika iz 17 operativnih kompanija i Fortenova grupe d.d.

Njihova edukacija je usmjerena na stjecanje cijelog niza novih znanja i kompetencija u različitim područjima poslovanja, a program je razvijen s grupacijom Selectio, vodećom hrvatskom kompanijom za savjetovanje u ljudskim resursima.

Polaznici će kroz devet modula dobiti uvid u znanja iz područja financija, lanaca opskrbe, prodaje, izgradnje odnosa s kupcima ili, pak, upravljanja opsežnijim projektima, s posebnim naglaskom na jačanje vještina vođenja timova, prepoznavanje specifičnih obilježja članova tima te poticanje njihove kreativnosti, agilnosti i sklonosti prema razmišljanju izvan okvira.

Cilj je edukacije ojačavanje menadžerskih vještina polaznika, ali i prijenos stečenih znanja, čime će se osnažiti i ukupna razina kompetencija i učinkovitosti zaposlenika i doprinijeti atmosferi zajedništva, suradnje i dijeljenja koje Fortenova grupa njeguje u svojim radnim sredinama.

„Mislim da smo svi ponosni što godinu završavamo s novim počecima u našim internim programima edukacije i to s impresivnim brojem polaznika u obje generacije. Kad se to stavi u kontekst svega ostalog što je u kompaniji paralelno rađeno, onda doista možemo biti zadovoljni našim ukupnim postignućima. Nismo samo jačali našu financijsku snagu, što iz kvartala u kvartal potvrđuju naši rezultati poslovanja, nego smo paralelno s tim razvijali interne procese i sustavnu podršku našem ključnom resursu, što nas je dovelo do toga da danas imamo respektabilan talent pool i timove koji mogu realizirati i najzahtjevnije zadatke“ – rekao je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor Fortenova grupe prilikom pokretanja Accelerate programa.

„U dvije generacije grupnih programa razvoja vještina naših zaposlenika u okviru DRIVE Beyond Excellence projekta uključeno je više od 450 zaposlenih iz svih naših kompanija. Prve su generacije uspješno okončale svoju edukaciju, a povratne informacije polaznika sva tri programa o kvaliteti sadržaja te ukupnom konceptu su doista izvrsne. Stoga smo jako zadovoljni razvojem DRIVE Beyond Excellence projekta i koristima koje donosi u osnaživanju ukupnih ljudskih potencijala u Grupi, ali i u našoj ukupnoj radnoj okolini“ – rekla je Gordana Fabris, direktorica Ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Tagovi: Fortenova grupa, Accelerate program
PROČITAJ I OVO
Emirates odradio uspješan let na održivo zrakoplovno gorivo
PREKRETNICA
Emirates odradio uspješan let na održivo zrakoplovno gorivo
LONDON - Zrakoplovna kompanija Emirates izvela je uspješan testni let Boeinga 777 koji pokreće održivo zrakoplovno gorivo, objavila je kompanija ranije ovog tjedna. Glavni operativni direktor Emiratesa Adel Al Redha opisao je let kao "prekretnicu", izvijestila je francuska novinska agencija AFP.
Hrvatske šume su utočište za političke uhljebe
UHLJEBI
Hrvatske šume su utočište za političke uhljebe
ZAGREB - Hrvatske šume, državna tvrtka koja je u fokus javnosti došla zbog poruka koje su najviši vladini dužnosnici slali bivšem predsjedniku uprave oko zapošljavanja njima bliskih osoba, posljednjih je godina očito postala utočište za političke uhljebe.
Siemens demantira da je turski željeznički ugovor sadržavao klauzulu o bojkotu Izraela
TVRDNJE
Siemens demantira da je turski željeznički ugovor sadržavao klauzulu o bojkotu Izraela
ESSEN - Inženjerska tvrtka Siemens zanijekala je izvješće njemačkog medija da je u ugovoru s turskom državnom željezničkom kompanijom u petak postojala klauzula o bojkotu Izraela.
Nestle će ove godine povećati cijene svojih proizvoda
CIJENE
Nestle će ove godine povećati cijene svojih proizvoda
FRANKFURT - Nestlé će ove godine morati povećati cijene svojih prehrambenih proizvoda kako bi nadoknadio veće troškove proizvodnje, izjavio je danas za njemački list "Frankfurter Allgemeine Zeitung" izvršni direktor Mark Schneider.
Mes: Slovenske železnice, prema prvoj procjeni, prošle godine s rekordnim rezultatima
REKORDI
Mes: Slovenske železnice, prema prvoj procjeni, prošle godine s rekordnim rezultatima
LJUBLJANA - Slovenske željeznice (SŽ) lani su, prema prvim procjenama, ostvarile nešto više od 40 milijuna eura dobiti iz poslovanja, uz prihode od 620 milijuna eura, što je najviše dosad, rekao je u četvrtak generalni direktor te tvrtke Dušan Mes. intervju za online portal 24ur.com. Među planovima za budućnost istaknuo je preuzimanje preostalog udjela u Nomagu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE