GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova: S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa

Fortenova: S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa
EDUKACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.12.2022 / 11:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - S krajem studenog Fortenova grupa zaključuje početak novog ciklusa edukacije u sva tri programa DRIVE Beyond Excellence projekta dugoročnog unaprjeđivanja znanja i vještina svojih zaposlenika.

Svega 15 dana nakon što je svoju edukaciju uspješno zaključilo 98 polaznika prve generacije, danas je s radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa. U njoj je 73 polaznika iz 17 operativnih kompanija i Fortenova grupe d.d.

Njihova edukacija je usmjerena na stjecanje cijelog niza novih znanja i kompetencija u različitim područjima poslovanja, a program je razvijen s grupacijom Selectio, vodećom hrvatskom kompanijom za savjetovanje u ljudskim resursima.

Polaznici će kroz devet modula dobiti uvid u znanja iz područja financija, lanaca opskrbe, prodaje, izgradnje odnosa s kupcima ili, pak, upravljanja opsežnijim projektima, s posebnim naglaskom na jačanje vještina vođenja timova, prepoznavanje specifičnih obilježja članova tima te poticanje njihove kreativnosti, agilnosti i sklonosti prema razmišljanju izvan okvira.

Cilj je edukacije ojačavanje menadžerskih vještina polaznika, ali i prijenos stečenih znanja, čime će se osnažiti i ukupna razina kompetencija i učinkovitosti zaposlenika i doprinijeti atmosferi zajedništva, suradnje i dijeljenja koje Fortenova grupa njeguje u svojim radnim sredinama.

„Mislim da smo svi ponosni što godinu završavamo s novim počecima u našim internim programima edukacije i to s impresivnim brojem polaznika u obje generacije. Kad se to stavi u kontekst svega ostalog što je u kompaniji paralelno rađeno, onda doista možemo biti zadovoljni našim ukupnim postignućima. Nismo samo jačali našu financijsku snagu, što iz kvartala u kvartal potvrđuju naši rezultati poslovanja, nego smo paralelno s tim razvijali interne procese i sustavnu podršku našem ključnom resursu, što nas je dovelo do toga da danas imamo respektabilan talent pool i timove koji mogu realizirati i najzahtjevnije zadatke“ – rekao je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor Fortenova grupe prilikom pokretanja Accelerate programa.

„U dvije generacije grupnih programa razvoja vještina naših zaposlenika u okviru DRIVE Beyond Excellence projekta uključeno je više od 450 zaposlenih iz svih naših kompanija. Prve su generacije uspješno okončale svoju edukaciju, a povratne informacije polaznika sva tri programa o kvaliteti sadržaja te ukupnom konceptu su doista izvrsne. Stoga smo jako zadovoljni razvojem DRIVE Beyond Excellence projekta i koristima koje donosi u osnaživanju ukupnih ljudskih potencijala u Grupi, ali i u našoj ukupnoj radnoj okolini“ – rekla je Gordana Fabris, direktorica Ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Tagovi: Fortenova grupa, Accelerate program
PROČITAJ I OVO
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
INVESTICIJE
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
BUDIMPEŠTA - British American Tobacco (BAT) uložit će 60 milijardi HUF, odnosno oko 152 milijuna eura, u osnivanje centra za proizvodnju bezdimnih proizvoda u Pečuhu, rekao je u petak ministar vanjskih poslova i trgovine Péter Szijjártó, prema izvješću agencije MTI.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE