GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse

Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse
BONUSI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.04.2024 / 14:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Upravni odbor Fortenove odlučio je menadžmentu isplatiti bonuse za ostvarene poslovne rezultate u protekloj poslovnoj godini.

Odlučeno je to na sjednici koja je održana u Osijeku, otkrio je Maksim Poletaev, predsjednik upravnog odbora Fortenove.

U upravnom odboru su i Damir Spudić kao zamjenik predsjednika, Fabris Peruško kao izvršni direktor, Ivica Mudrinić (predstavnik radnika), Vsevolod Rozanov i novi gazda Pavao Vujnovac, piše Danica.

Poletaev navodi kako su s predsjednikom Odbora za strategiju Vsevolodom Rozanovim dan nakon sjednice Upravnog odbora posjetili i tvrtku Belje plus koja se prodaje te je u tijeku dubinsko snimanje zainteresiranih kupaca.

Zanimljivo je kako je Maksim Poletaev sve do 2019. u upravnom odboru Fortenove predstavljao rusku banku Sberbank jer je bio savjetnik predsjednika uprave moćne banke. Sberbank je izbačen iz Fortenove, ali ne i Poletaev.

Poletaev početkom 2019. godine odlazi raditi za ruskog oligarha Olega Deripasku, gdje navodno preuzima neke dužnosti u upravnim odborima njegovih tvrtki. Kako je i zašto ostao u Fortenovi, nije poznato.

Drugi ruski igrač u Fortenovi, član upravnog odbora Vsevolod Rozanov, također je velika enigma jer nije poznato koga on predstavlja. Njega poslovni portali povezuju s ruskim informatičkim tvrtkama Softline i Sistema.

U upravnom odboru Fortenove su i novi gazda kompanije Pavao Vujnovac te njegov glavni financijaš Damir Spudić, kao i glavni izvršni direktor Fabris Peruško.

U upravnom odboru Fortenove je i nekadašnji predsjednik uprave HT-a, direktor HRT-a, ministar prometa, ali i bivši čelnik Hrvatske udruge poslodavaca Ivica Mudrinić. On u upravnom odboru Fortenove predstavlja – radnike!

Tagovi: Fortenova, POLETAEV, SPUDIĆ, mudrinić, sberbank, PERUŠKO, VUJNOVAC
PROČITAJ I OVO
Schiller otvara pogon u Tomislavgradu
INVESTICIJE
Schiller otvara pogon u Tomislavgradu
TOMISLAVGRAD - Nova era industrijskog razvoja obasjava manje razvijeni kraj, kako se priprema za dolazak renomirane švicarske poslovne grupacije Schiller, koja će uskoro otvoriti svoj pogon pod nazivom Ergosana d.o.o. na području Tomislavgrada.
Zrakoplov prisilno sletio u Mostar, nastao kvar na stajnom trapu
PROBLEMI
Zrakoplov prisilno sletio u Mostar, nastao kvar na stajnom trapu
MOSTAR - U ponedjeljak je u Zračnu luku Mostar prisilno sletio manji zrakoplov.
Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Stockholm - Zagreb
LETOVI
Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Stockholm - Zagreb
ZAGREB - Croatia Airlines uveo je sezonsku liniju Stockholm - Zagreb te će glavne gradove Hrvatske i Švedske povezivati ponedjeljkom, srijedom i petkom sve do sredine listopada, priopćili su iz Croatia Airlinesa.
Saudi Airlines Group kupuje 105 aviona od Airbusa
REKORDNA NARUDŽBA
Saudi Airlines Group kupuje 105 aviona od Airbusa
RIJAD - Saudijska zrakoplovna grupacija Saudia Group objavila je najveći zrakoplovni posao u povijesti Saudijske Arabije. Kupit će 105 zrakoplova od europskog proizvođača zrakoplova Airbus.
Tankerska plovidba smjenjuje dva člana Upravnog odbora Atlantske plovidbe
UPRAVLJANJE
Tankerska plovidba smjenjuje dva člana Upravnog odbora Atlantske plovidbe
ZADAR - Tankerska plovidba odlučio je dati "intervenirati" u upravljanje Atlantskom plovidbom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE