GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova grupa započela Discover edukacijski program za svoje zaposlenike

Fortenova grupa započela Discover edukacijski program za svoje zaposlenike
EDUKACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2021 / 15:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Fortenova grupa je 14. rujna 2021. godine započela s provedbom Discover programa - trećeg grupnog programa u DRIVE Beyond Excellence dugoročnom projektu koji je Fortenova grupa razvila za unaprjeđivanje znanja i vještina svojih zaposlenika.

Nakon što je s edukacijom krenula prva generacija polaznika Navigate i Accelerate programa, u Discover program ulazi novih 139 zaposlenika Fortenova grupe iz Poslovnih područja maloprodaja, Prehrana i Poljoprivreda te iz Fortenova grupe d.d. i mStarta.

Edukacija je usmjerena na stjecanje cijelog niza novih znanja i kompetencija u različitim područjima poslovanja, a program je razvijen zajedno sa stručnjacima LQ grupe. Polaznici će u narednim mjesecima imati priliku stjecati nova znanja i vještine u različitim područjima poslovanja, s posebnim naglaskom na one kompetencije koje je važno razvijati za uspješno nošenje sa svakodnevnim poslovnim izazovima i zadacima.
Cilj je edukacije ojačavanje menadžerskih vještina zaposlenika Fortenova grupe, ali i prijenos stečenih znanja, čime će se osnažiti i ukupna razina kompetencija i učinkovitosti zaposlenika i doprinijeti atmosferi zajedništva, suradnje i dijeljenja koje Fortenova grupa njeguje.

U svega nekoliko mjeseci Fortenova grupa je razvila tri sveobuhvatna programa edukacije u kojima u ovom trenutku sudjeluje više od 250 zaposlenika iz svih naših kompanija.

„Vjerujemo da je osiguravanje uvjeta za osobni i profesionalni rast i razvoj, najjača poluga za osnaživanje ukupnih ljudskih potencijala u Grupi i najbolji odgovor na sve naše poslovne izazove. Drive beyond excellence edukacija predstavlja dugoročni, sustavni model podrške profesionalnom i osobnom razvoju zaposlenika unutar Fortenova grupe, kako bi oni dali svoj doprinos poslovnim rezultatima i kreiranju novih vrijednosti za kompaniju, ali i stvaranju ozračja jednog od najpoželjnijih poslodavaca na prostorima regije u kojoj Fortenova grupa posluje“ – rekla je Gordana Fabris, direktorica Ljudskih potencijala Fortenova grupe prilikom promocije Discover programa edukacije.

Tagovi: Fortenova grupa, Discover program, Gordana Fabris
PROČITAJ I OVO
Radnicima Luke Zadar povećane plaće
ANEKS
Radnicima Luke Zadar povećane plaće
ZADAR - Potpisivanjem aneksa kolektivnog ugovora u petak je postignut dogovor između Sindikata prometa i veza Hrvatske i Uprave Luke Zadar d.d., kojim su plaće radnika Luke povećane za 150 eura i dodatnih 50 eura od rujna.
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
POTEZI
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
PODGORICA - Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj opštini, gdje bi otvorila logistički centar, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Mihailo Asanović.
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE