GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Evo zašto sportaši i rekreativci vole PIK Šunke sa samo 2% masnoće

Evo zašto sportaši i rekreativci vole PIK Šunke sa samo 2% masnoće
I SIT I FIT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.10.2020 / 15:59
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Voziš bicikl, plivaš, trčiš, provodiš vrijeme u teretani, planinariš, hodaš po prirodi, igraš nogomet… ukratko, živiš aktivno? Za tebe su PIK Šunke sa samo 2% masnoće kao stvorene!

Prije ili poslije treninga, ovisno o tvom režimu, htjet ćeš pojesti nešto hranjivo i ukusno, ali nešto što ti neće ostaviti osjećaj grižnje savjesti. Ako već nisi, upoznaj PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku – dvije šunke koje u sebi imaju samo 2% masnoće. Taj mali postotak masnoće čini ih apsolutno idealnim obrokom (ili međuobrokom) za sve koji žele biti i sit i fit!

U nastavku ti donosimo nekoliko razloga zašto su upravo PIK šunke sa samo 2% masnoće najbolje za sve rekreativce, kao i one koji jednostavno uživaju u vrhunskoj kvaliteti i okusu.

Prava šunka od pravog buta

Sve su šunke „prave“, ali samo je jedna baš prava prava – ona napravljena od najfinijeg komada svinjećeg buta. PIK Šunke su obrađene ručno; od odabira odgovarajućeg buta do pažljivog odstranjivanja viška masnoće. Ako vas pitaju što pravu šunku čini pravom – to je odgovor.

Samo 2% masnoće? Da.

PIK Šunka kuhana i PIK Šunka u ovitku imaju samo 2% masnoće. To znači da su idealni obrok za sve koji se bave sportom, rekreativno i profesionalno, i za sve koji žele jesti fino, a pritom paziti na liniju. Ukratko, ove su šunke najukusniji način da istovremeno budeš i sit… i fit! Uz to ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a imaju i smanjen udio soli za 25%.

Šunke hrane mišiće proteinima

Proteini su temelj naših mišića i njihov unos treba biti stabilan. Porcija od 85 do 100 grama PIK Kuhane šunke ili PIK Šunke u ovitku zadovoljit će 30 do 50 posto dnevnih potreba za proteinima. Radiš li vježbe po programu ili pažljivo kombiniraš vježbanje i prehranu, znat ćeš da su PIK šunke odličan odabir.

Pakiranje po izboru

U još jednoj stvari PIK Šunke predvode. A to je bogat izbor pakiranja. Možete ih dobiti svježe narezane na odjelu delikatese (ako ste dobri s tetom, možda vam prereže i kruh za sendvič!). Ako vam je draže, možete si kupiti veće ili manje cijelo pakiranje pa ih rezati doma. Ili možete odabrati praktične plitice u kojima su šunke već savršeno narezane, idealno rješenje za brzi obrok ili najavljene odnosno nenajavljene goste.

Sto recepata sa šunkom

Možda smo ih malo i nabrojali. Od salata, pizza, sendviča, do variva, punjenih jaja, a za neke i bez ičega ili tek s kojom šnitom sira. Kombinacije koje možete smisliti s PIK šunkama olakšavaju vam vječno pitanje „što ćemo jesti“ i „što ću sutra kuhati“.

Instagramičan izgled, neodoljiv miris

Zašto Instagram? Znamo koliko vam je bitno da su vam jela koja plasirate na Instagram apetitlih! Srećom, PIK šunke, još kad ih malo „zavrtite“ i posložite, izrazito su fotogenične. Uz to imaju onaj prepoznatljiv miris koji tako lako vraća u djetinjstvo, kad je mama pripremala doručak ili baka večeru.

Tagovi: PIK Šunka, PIK Vrbovec, Instagram, Fortenova grupa
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE