GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Evo tko je dobio posao obnove zgrade Podravke

Evo tko je dobio posao obnove zgrade Podravke
POSLOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.09.2021 / 17:10
Autor: SEEbiz / jutarnji.hr
KOPRIVNICA - Nadzorni odbor Podravke odobrio je odluku Uprave da se u obnovu poslovne zgrade kompanije uloži 87,7 milijuna kuna, a za taj posao sklopi ugovor s građevinskom tvrtkom Radnik iz Križevaca, objavila je jučer koprivnička kompanija.

Obnova poslovne zgrade obuhvaća informatičku i energetsku rekonstrukciju, kao i njezinu modernizaciju. Podravkina poslovna zgrada sagrađena je 1979. godine te praktički pune 42 godine nije obnavljana. Ovim je projekt rekonstrukcije, koji se planira već dugi niz godina, ušao u fazu provedbe, a obuhvaća poslovnu zgradu sedmerokatnice, restoran, parkiralište i pripadajući okoliš, priopćila je Podravka, ujedno najavivši da spomenuti radovi počinju 1. listopada ove godine sa zacrtanim rokom završetka u srpnju 2022. Za to vrijeme, prema objavi koprivničke kompanije, zaposlenici čije je radno mjesto u poslovnoj zgradi bit će izmješteni na druge lokacije u kompaniji.

U Podravci ističu da će obnova poslovne zgrade biti financirana iz vlastitih izvora, bez zaduživanja. Dodaju da se obnova zgrade radi u njezinim postojećim gabaritima te da su okviri investicije primjereni izazovnoj poslovnoj godini uz pažljivo upravljanje troškovima.

Tagovi: Podravka, Radnik Križevci
PROČITAJ I OVO
Ryanair u zimi spaja Zagreb s 24 linije prema Europi
SPAJANJE
Ryanair u zimi spaja Zagreb s 24 linije prema Europi
ZAGREB - Niskotarifni zračni prijevoznik Ryanair u zimskom redu letenja Zagreb će s 24 linije povezivati s europskim odredištima u 16 zemalja, a u prosincu će u zagrebačku bazu uvesti i treći zrakoplov, pri čemu očekuje do ljeta iduće godine oko milijun putnika na svim linijama, najavio je u utorak u Zagrebu predsjednik Uprave Ryanaira Michael O'Leary.
Raspisan natječaj za predsjednika HGK
HGK
Raspisan natječaj za predsjednika HGK
ZAGREB - Upravni odbor Hrvatske gospodarske komore (HGK) objavio je u utorak javni poziv za izbor predsjednika HGK za četverogodišnje mandatno razdoblje, a zainteresirani prijave mogu poslati u idućih sedam dana, čemu uz ostalo trebaju predložiti i prijedlog programa razvoja HGK za razdoblje 2022.-2026.
Hrvatski Telekom osvojio Ookla i umlaut nagrade za najbolju mobilnu mrežu
NAGRADA
Hrvatski Telekom osvojio Ookla i umlaut nagrade za najbolju mobilnu mrežu
ZAGREB - Treći put zaredom mobilna mreža Hrvatskog Telekoma potvrđena je kao najbolja te je osvojila Ookla® Speedtest Awards™ nagrade za 'Najbolju mobilnu mrežu' (Best Mobile Network), 'Najbržu mobilnu mrežu' (Fastest Mobile Network) i za 'Najbolju mobilnu pokrivenost' (Best Coverage Award) u Hrvatskoj.
Zaba kreditira Arena Hospitality Group
LIKVIDNOST
Zaba kreditira Arena Hospitality Group
ZAGREB - Arena Hospitality Group objavila je da je danas zaključila novi ugovor o dugoročnom kreditu za financiranje obrtnih sredstava za likvidnost sa Zagrebačkom bankom d.d. u ukupnom iznosu 150.000.000 kuna i to u sklopu HBOR-ovog Programa osiguranja portfelja kredita za likvidnost izvoznika povezanog s Covid-19 mjerama potpore.
Fini dodijeljeno bespovratnih 12 milijuna kuna za nadogradnju sustava eFondova
PROJEKTI
Fini dodijeljeno bespovratnih 12 milijuna kuna za nadogradnju sustava eFondova
ZAGREB - Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU) i Financijska agencija (Fina) sklopili su u ponedjeljak ugovor o dodjeli bespovratnih gotovo 12 milijuna kuna za projekt “Održavanje i nadogradnja sustava eFondovi”, priopćeno je iz Ministarstva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE