GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Evo što će AboutYou predstaviti na Berlinskom tjednu mode

Evo što će AboutYou predstaviti na Berlinskom tjednu mode
MODA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.08.2021 / 08:06
Autor: SEEbiz
BERLIN - U sklopu Berlinskog tjedna mode, Tjedan mode AboutYou se održati treći put: Od 11. do 15. rujna, AboutYou će ponovno dovesti poznate premium i high street brendove u Kraftwerk Berlin i prenijeti važnu poruku 'Sloboda Identiteta 's motom' TKO SI TI? '.

Osim spektakularnog showa AboutYou koji će predstaviti AYFW, dvanaest drugih brendova koji će predstaviti svoje nove kolekcije i trendove za sezonu jesen/zima 21.

Tijekom Tjedna mode AboutYou, modna internetska trgovina koja je već godinu dana prisutna i u Hrvatskoj, ima za cilj promicanje osobne slobode, individualnog stila i tolerancije. Pitanje ‘TKO SI TI’ je više od stila, ali i načina na koji se izražava: bez ikakvih konvencija, rodnih normi, sudova ili stereotipa. AboutYou nastoji prekinuti s klasičnim uzorima i slavi slobodu prikazivanja i odijevanja onako kako se osjećate: ‘Sloboda identiteta’.

Kao veliko otvaranje u subotu navečer, AboutYou show posvećen je ovoj važnoj poruci, a svojim jedinstvenim uprizorenjem teži cilju prevladavanja zastarjelih načela i redefiniranju zajedničke modne kulture sutrašnjice. Show će na licu mjesta pratiti poznati domaći i međunarodni pozvani gosti, predstavnici medija, prijatelji i obitelj AboutYou. Kao i u siječnju, i show ABOUT YOU i dvanaest robnih marki bit će proizvedene uživo i objavljene na YouTubeu i ayfw.de nakon toga.

Na taj način, AboutYou, otvara AYFW svim ljubiteljima mode i unosi mnoštvo inspiracije u njihove domove. Za spektakularno uprizorenje revije ABOUT YOU, modna internetska trgovina uspjela je osvojiti jednu od vodećih svjetskih agencija za proizvodnju modnih revija: Villa Eugénie već je implementirala revije za vrhunske marke poput Chanela, DIOR -a i Burberryja.

Poseban vrhunac AYFW -a bit će revija kćerke i manekenke Heidi Klum Leni Klum, koja će predstaviti svoju prvu, ekskluzivnu kolekciju kapsula za AboutYou. Osim Leni Klum, vlastitom će revijom biti predstavljene i Lena Gercke sa svojim brendom LeGer i Lena Meyer-Landrut sa svojim brendom.

Osim toga, AboutYou spredstavlja Guida Maria Kretschmera po prvi put na AYFW -u. Još jedna premijera bit će revija HOERMANSEDER-a, novog brenda konfekcije dizajnerice Marine Hoermanseder, s kojom je ABOUT YOU razvila ekskluzivnu kolekciju kapsula koja će biti dostupna na aboutyou.de neposredno nakon predstave. Vrhunski i high street brendovi Tom Tailor, Lascana, Levi's, Adidas, Esprit i Jack & Jones, upotpunit će sadržaj showa.

Tagovi: AboutYou, online trgovina, Villa Eugénie, Lena Gercke, Leni Klum, Tom Tailor, Lascana, Adidas, Esprit, Jack & Jones, Heidi Klum, Berlinski tjedan mode
PROČITAJ I OVO
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
POSLOVI
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
ZAGREB – Dalekovod, vodeća domaća kompanija za projektiranje, proizvodnju i izgradnju energetske infrastrukture, uz nove poslove u Norveškoj, Švedskoj i Njemačkoj, nastavlja jačati svoju poziciju i u regiji.
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ODLUKE
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ROVINJ - Nadzorni odbor Adris grupe, na sjednici održanoj danas u Rovinju, razmatrao je i utvrdio revidirana konsolidirana i nekonsolidirana godišnja financijska izvješća za 2023. godinu, te usvojio prijedloge odluka koje Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini.
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
RAST
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
ZAGREB – Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prva tri mjeseca 2024. godine.
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
PAD
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ostvarila prihode od prodaje od 52 milijuna eura.
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE