GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Evo kojim putnicima Croatia Airlines daje prioritet

Evo kojim putnicima Croatia Airlines daje prioritet
PRIORITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.03.2020 / 14:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U skladu s novonastalom situacijom vezanom za epidemiju koronavirusa, Croatia Airlines kao nacionalni avioprijevoznik kontinuirano prilagođava svoje poslovne aktivnosti aktualnom epidemiološkom stanju u Hrvatskoj i inozemstvu te preporukama hrvatskih i svjetskih javnozdravstvenih vlasti.

I u ovim izvanrednim okolnostima prioritet su putnici, a osobito oni koji su već kupili karte za domaće i međunarodne letove. Zbog toga je tvrtka, uz dosadašnje telefonske brojeve Kontakt centra 6676 555 i 072 – 500 505, otvorila i dodatni broj telefona 0800 – 7777 kako bi se svim putnicima u najkraćem mogućem roku izašlo u susret i regulirala sva njihova prava. Osim toga, mobilizirani su i dodatni ljudski potencijali prodajnog osoblja i to na nekoliko lokacija unutar tvrtke. 

Zbog velikog broja telefonskih poziva, a s ciljem što veće operativne učinkovitosti, kompanija je u aktualnoj situaciji prisiljena prioritet dati putnicima čija putovanja trebaju početi najkasnije za 72 sata. Svi ostali korisnici usluga mole se za razumijevanje i strpljenje, a pritom treba naglasiti da će svaki putnik i svaka zrakoplovna karta biti obrađeni i to u skladu s prilagođenim pravilima, koje je tvrtka donijela zbog epidemije koronavirusa.

Osobito je važno napomenuti da svi putnici trebaju kontaktirati prodajno osoblje Croatia Airlinesa prije datuma planiranog putovanja. To je osnovni preduvjet za reguliranje njihovih putničkih prava, što uključuje i dogovor oko organizacije putovanja u razdoblju nakon smirivanja epidemije. Croatia Airlines, kao društveno odgovorna kompanija, u znak dobre volje prema svojim putnicima i u ovim izvanrednim okolnostima uzrokovanim višom silom, donijela je prilagođena pravila koja se transparentno i ažurno objavljuju na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr.

O svim novostima Croatia Airlines redovno će obavještavati svoje putnike i javnost, dok za sva pitanja stoji na raspolaganju na navedenim brojevima telefona.

Tagovi: Croatia Airlines, Rim, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE