GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

EVA Air nudi let bez odredišta zrakoplovom Hello Kitty

EVA Air nudi let bez odredišta zrakoplovom Hello Kitty
BIZARNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.08.2020 / 10:02
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Tajvan nastavlja udovoljavati svojim stanovnicima željnima putovanja nudeći novo iskustvo - na letu bez odredišta, prenosi CNN.

Nakon ponude u kojoj su se u srpnju Tajvanci u zračnoj luci Songshan mogli prijaviti i ukrcati na prizemljene zrakoplove, jedna je aviotvrtka otišla korak dalje i nudi let bez odredišta.

EVA Air, jedan od najvećih tajvanskih avioprijevoznika, ponudio je 8. kolovoza na Dan očeva let kako bi zadovoljio potrebe za putovanjima.

Let traje oko tri sata i polazi iz zračne luke Taoyuan u Taipeiju i potom se vraća na isto mjesto.

"Međunarodni zračni promet prizemljen je više od pola godine", navodi se na internetskoj stranici EVA Air. "Želja građana za odlascima u inozemstvo sve je jača. Kako bismo zadovoljili želje putnika EVA Air odlučio je ponuditi alternativno iskustvo putovanja 8. kolovoza na Dan očeva".

Ako bude vedar dan putnici će moći vidjeti iz zraka atrakcije poput otoka Guishan i slikovitu obalu Huadong, kao i obližnje otoke.

Letjet će superpopularnim zrakoplovom Hello Kitty i putnici mogu očekivati da će ponuda u zrakoplovu biti povezana s bijelom fiktivnom mačkom, imat će besplatni WiFi i druge elektroničke usluge koje se obično nude samo na dugim letovima.

Obrok je osmislio chef Motokazu Nakamura, dobitnik tri Michelinove zvjezdice.

Karta u ekonomskom razredu iznosit će oko 150 eura, a putnici će moći s nadoplatom od 30-ak eura prijeći u viši razred.

Tagovi: EVA Air, let bez odredišta, Hello Kitty
PROČITAJ I OVO
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
Suša u Kataloniji kriva za otkaze u Freixenetu
OTKAZI
Suša u Kataloniji kriva za otkaze u Freixenetu
BARCELONA - Španjolsko-njemački cava div Freixenet, poznat po svojim karakterističnim crnim staklenim bocama pjenušavog vina, otpustit će 80% svojih radnika u Kataloniji dok se sjeveroistočna španjolska regija bori sa sušom koja traje više od tri godine i ozbiljno je pogođena proizvodnja grožđa.
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
UPOZORENJE
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
PARIZ - Francuska luksuzna grupacija Kering očekuje pad operativne dobiti u prvom polugodištu od 40 do 45 posto, objavila je u utorak, nakon što je prodaja u prvom tromjesečju pala jer su bogati kupci smanjili potrošnju na proizvode njezine glavne marke Gucci.
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
SPOROVI
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
DUSSELDORF - Koliko pruga, raspoređenih na određeni način, treba biti na donjim dijelovima trenirke Nike? Viši regionalni sud u Dusseldorfu bavi se tim pitanjem od ovog tjedna, budući da je njemački Adidas tužio američku kompaniju.
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE