GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Eurowings u listopadu značajno smanjuje promet prema Hrvatskoj

Eurowings u listopadu značajno smanjuje promet prema Hrvatskoj
REZOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2020 / 10:47
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Eurowings je objavio svoj red letenja za listopad. Kompanija će i dalje prometovati prema odredištima u Hrvatskoj, no veliki broj linija koji je bio u prometu u rujnu više neće biti dostupan. Kompanija će nastaviti prometovati prema tri hrvatske zračne luke.

Eurowings je u rujnu imao čak 76 tjednih rotacija prema Hrvatskoj, prometujući prema 6 hrvatskih zračnih luka: Zagrebu, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Zagrebu. U listopadu će kompanija prometovati samo prema Zagrebu, Splitu i Rijeci, piše Croatian Aviation.

Linije prema Splitu

Eurowings će u listopadu imati pet linija prema Zračnoj luci Split, tek jednu manje u odnosu na rujan. Ukida se linija Split - Hanover dok sljedeće ostaju u prometu:

linija Split - Dusseldorf 3 puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i subote (jedan let tjedno manje u odnosu na rujan),

linija Split - Hamburg 2 puta tjedno, svakog utorka i nedjelje (dva leta tjedno manje u odnosu na rujan),

linija Split - Koln 2 puta tjedno, svakog četvrtka i subote (četiri leta tjedno manje u odnosu na rujan),

linija Split - Stuttgart 2 puta tjedno, svakog četvrtka i subote (dva leta tjedno manje u odnosu na rujan),

linija Split - Berlin 2 puta tjedno, utorkom i subotom, kao i u rujnu.


Ukidaju se linije prema Puli, Zadru i Dubrovniku

Eurowings je u rujnu redovno prometovao na linijama prema tri spomenute zračne luke, no iste neće biti u prometu u listopadu. Ukidaju se sljedeće linije:

Pula - Dusseldorf,

Zadar - Koln,

Zadar - Stuttgart,

Dubrovnik - Dusseldorf,

Dubrovnik - Berlin,

Dubrovnik - Hamburg.


18 operacija tjedno prema Zagrebu

Eurowings će zadržati isti broj tjednih letova prema Zagrebu kao što je to bilo i u rujnu. Kompanija će redovno prometovati na dvije linije: iz Stuttgarta i Kolna.

linija Zagreb - Stuttgart prometovat će 4 puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede, petka i nedjelje, identično kao i u rujnu.

linija Zagreb - Koln prometovat će 5 puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede, četvrtka, petka i nedjelje. Isti broj tjednih letova dostupan je i u rujnu.


Jedna aktivna linija prema Rijeci

Kompanija će u listopadu nastaviti prometovati i prema Rijeci. Eurowings će zadržati promet na liniji Rijeka - Dusseldorf, jednom tjedno, svake subote. Posljednji let na ovoj liniji najavljen je za 24. listopad. Druga ovogodišnja linija, Rijeka - Hamburg, ukinuta je s početkom rujna.


Eurowings će u listopadu prometovati prema tri hrvatske zračne luke s 42 operacije tjedno na 8 linija, radi se o gotovo 50% manje tjednih letova u odnosu na rujan. Otkazivanja pojedinih polazaka i dalje ostaju moguća, a ovisiti će prije svega o stanju bookinga.

Tagovi: Eurowings, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Zadar
PROČITAJ I OVO
EU dogovorila hitnu isporuku 50 milijuna doza Pfizera
ISPORUKE
EU dogovorila hitnu isporuku 50 milijuna doza Pfizera
BRUXELLES - Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen objavila je u srijedu da je s BioNTech/Pfizerom postignut dogovor o isporuci 50 milijuna doza cjepiva u drugom tromjesječju te najavila početak pregovora za treći ugovor o nabavi 1,8 milijardi doza od toga proizvođača za sljedeće dvije godine.
Dio stručnjaka protiv zabrane cjepiva Johnson&Johnsona
CJEPIVA
Dio stručnjaka protiv zabrane cjepiva Johnson&Johnsona
NEW YORK - Navodni problem s cjepivom protiv koronavirusa proizvođača Johnson & Johnson istovremeno je ozbiljan i rijedak, zbog čega je donositeljima odluka to poseban izazov.
Europski sud odbacio žalbu Ryanaira na odobrenu državnu pomoć SAS-u i Finnairu
ŽALBA
Europski sud odbacio žalbu Ryanaira na odobrenu državnu pomoć SAS-u i Finnairu
BRUXELLES - Irska niskobudžetna zrakoplovna kompanija Ryanair izgubila je u srijedu dva spora na Općem sudu EU-a koje je pokrenula zbog odobrene državne pomoći švedskom i finskom konkurentu.
Invej želi ceo Vital, po akciji ponudio 1.030 dinara
PONUDA
Invej želi ceo Vital, po akciji ponudio 1.030 dinara
VRBAS – Beogradski AD Invej želi da preuzme 30,9 procenata akcija i postane jedini vlasnik fabrike ulja i biljnih masti „Vital“ u Vrbasu, navodi se u ponudi za preuzimanje objavljenoj na Beogradskoj berzi.
Vlada CG raskida ugovor za Luku Budva
RASKID
Vlada CG raskida ugovor za Luku Budva
PODGORICA - Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma uskoro će predložiti Vladi da stavi van snage zaključak od 10. aprila 2017. godine kojim je firmi Duklej marina, čiji je vlasnik američki biznismen Neil Emilfarb, omogućeno da nastave da koriste Luku Budva i nakon isteka ugovora, a sve dok država ne nađe koncesionara, piše Dan.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE