GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ericsson i HT Mostar potpisali nove ugovore

Ericsson i HT Mostar potpisali nove ugovore
POSLOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.11.2022 / 10:07
Autor: SEEbiz
MOSTAR - HT Mostar i Ericsson Nikola Tesla potpisali su u četvrtak u Mostaru nove ugovore vrijedne više od 57 milijuna HRK za nadogradnju i proširenje LTE RAN mreže te proširenje transmisijske mreže ovog operatora kojima se nastavlja višegodišnja uspješna suradnja dviju kompanija. Ugovore su potpisali predsjednik Uprave HT-a Mostar, Vilim Primorac i predsjednica Ericssona Nikole Tesle, Gordana Kovačević.

Novi ugovori dodatno osnažuju suradnju između kompanija i preduvjet su za implementaciju najsuvremenije tehnološke infrastrukture što će omogućiti još kvalitetnije usluge krajnjim korisnicima ovog operatora. Vilim Primorac je naglasio:

„S našim dugogodišnjim pouzdanim partnerom Ericssonom Nikolom Teslom ugovorili smo završnu fazu projekta implementacije 4G/4G+ mobilne mreže, poštujući najviše sigurnosne standarde..

Temeljem ovih ugovora povećat ćemo pokrivenost i kapacitete te našim korisnicima pružiti veće brzine i bolje korisničko iskustvo na putu prema 5G. Kao predvodnik digitalizacije u Bosni i Hercegovini nastavljamo ići u korak s razvojem i ulaganjem u učinkovitu mobilnu infrastrukturu najviših performansi i kvalitete. Time stvaramo preduvjete za daljnju digitalnu transformaciju našeg društva i gospodarstva.“ Gordana Kovačević je istaknula zadovoljstvo sklapanjem novih ugovora: „Zahvaljujem našem partneru na ukazanom povjerenju u nastavku uspješne dugogodišnje suradnje u proširenju i izgradnji mobilne mreže HT Mostar.

Najnovija tehnološka rješenja koja će zajedničkim timskim radom implementirati stručnjaci Ericssona Nikole Tesle i HT-a Mostar doprinijeti će kvaliteti usluga u mobilnoj mreži našeg kupca kao i zadovoljstvu korisnika.

Potpisivanjem dodatno osnažujemo naše partnerstvo koje je utemeljeno na tehnološkom liderstvu i visokoj kvaliteti isporuka.“ Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle PRESS INFO 17. studenog 2022. Ericsson pružateljima komunikacijskih usluga omogućuje da u potpunosti iskoriste vrijednost povezivosti. Kompanijski portfelj obuhvaća mreže, digitalne usluge, usluge upravljanja i novo poslovanje, a dizajniran je da našim kupcima pomogne u prelasku na digitalno poslovanje, povećanju učinkovitosti i nalaženju novih izvora prihoda.

Tagovi: Ericsson, HT Mostar, Vilim Primorac, Gordana Kovačević
PROČITAJ I OVO
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
INVESTICIJE
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
BUDIMPEŠTA - British American Tobacco (BAT) uložit će 60 milijardi HUF, odnosno oko 152 milijuna eura, u osnivanje centra za proizvodnju bezdimnih proizvoda u Pečuhu, rekao je u petak ministar vanjskih poslova i trgovine Péter Szijjártó, prema izvješću agencije MTI.
Samsung uvodi šestodnevni radni tjedan za rukovoditelje
POTEZI
Samsung uvodi šestodnevni radni tjedan za rukovoditelje
SEUL - Južnokorejski Samsung ovog je tjedna uveo šestodnevni radni tjedan za direktore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE