GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Emirates i Korean Air vraćaju se u Zagreb

Emirates i Korean Air vraćaju se u Zagreb
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2020 / 22:57
Autor: SEEbiz / Ex-Yu Aviation / Klix.ba
ZAGREB - Nakon pet mjeseci stanke na Zračnu luku Franjo Tuđman vraćaju se avioni Emiratesa i Korean Air.

Kako piše specijalizirani portal ExYuAviation aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju vratit će se u Zagreb 29. ožujka, preuzimajući uslugu od svog partnera FlyDubai.

Hrvatski glavni grad bio je prvi primjer strategije dijeljenja ruta koju su implementirale dvije kompanije.

Direktor Emiratesa za ovu regiju Martin Gross nedavno je rekao kako je Zagreb primjer koliko je suradnja s FlyDubajem uspjela poboljšati rezultate. Emirates je smatra kako će njegova linija Dubai - Zagreb se dodatno razvijati u budućnosti.

"Zagreb odgovara našem razvoju u Europi gdje imamo široku pokrivenost, a shvatili smo da Hrvatska ima veliki potencijal iz dva razloga. Prvo, to je odredište koje je zaista zanimljivo za putovanja iz Azije, Australije, Kine i Tajvana. Stoga je puno dolaznog prometa prema Zagrebu i cijeloj zemlji općenito. Iz Hrvatske je to način da se lokalnom stanovništvu pruži veza do našeg čvorišta u Dubaiju. Od Hrvatske prema svijetu postoji velika potražnja. To se prvenstveno odnosi na Dubai, ali i šire, na primjer, na odredišta u Indijskom oceanu i jugoistočnoj Aziji, poput Phuketa na Tajlandu", kažu iz Emiratesa.

Korean Air obnavlja letove sa Zagrebom 31. marta s dodatnim kapacitetom u odnosu na prošlu godinu. Korejci koji su ranije ovu liniju održavali nešto manjim avionom Airbus A330-200, a odsad će letjeti Boeingom 787-9 Dreamlinerom.

Linija će se između Seula i hrvatske prijestolnice održavati tri puta tjedno.

Tagovi: Emirates, Korean Air, Zračna luka Franjo Tuđman
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE