GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

easyJet u listopadu zadržava samo jedanaest linija prema Hrvatskoj

easyJet u listopadu zadržava samo jedanaest linija prema Hrvatskoj
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2020 / 08:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Britanski easyJet napravio je određene izmjene u svom redu letenja. Brojne linije koje su bile najavljene za listopad sada će završiti s prometovanjem s krajem rujna.

Kompanija će zadržati samo jedanaest linija u listopadu, uglavnom s minimalnim brojem tjednih operacija, piše Croatian Aviation.

Linije prema Zadru i Puli

Kompanija će do kraja rujna prekinuti promet na dvije linije prema Puli, iz Bristola i London Gatwicka, dok je linija iz London Lutona zadnji let obavila prošle subote (12. rujna).

Isto je i u Zračnoj luci Zadar. Posljednji let prema Zadru EasyJet će obaviti ove subote (19. rujna) na liniji iz Lutona, dok je linija sa Gatwicka završila s prometovanjem prošle subote. EasyJet je prema Puli i Zadru prijašnjih godina prometovao i u listopadu, no ove godine se to neće dogoditi.

Linije prema Splitu i Dubrovniku

Do kraja rujna EasyJet će ukinuti dvije linije prema Splitu: iz Belfasta i Amsterdama. U prometuju ostaju sljedeće linije:

Split - Basel (do 24.10.),

Split - Bristol (do 24.10.),

Split - Geneva (do 24.10.),

Split - Glasgow (do 25.10.),

Split - Gatwick (do 31.10.),

Split - Luton (do 24.10.),

Split - Manchester (do 27.10.).

Promet će na spomenutim linijama u listopadu biti skroman, kompanija uglavnom najavljuje jedan let tjedno. Što se tiče Durovnika, EasyJet će do kraja rujna ukinuti tek jednu liniju, Dubrovnik - Geneva, a u prometu će ostati sljedeće:

Dubrovnik - Bristol (do 28.10.),

Dubrovnik - Edinburgh (do 24.10.),

Dubrovnik - Gatwick (do 31.10.),

Dubrovnik - Manchester (do 24.10.).

Kompanija će i na ovim linijama uglavnom prometovati jednom tjedno kroz listopad, a daljnja otkazivanja su također moguća, ovisno o bookingu za svaki pojedini let.

Tagovi: easyJet, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Pula, zračni prijevoz, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Slovenija uvodi elektronske vinjete
VINJETE
Slovenija uvodi elektronske vinjete
LJUBLJANA - Ovoga je tjedna slovenski parlament usvojila izmjenu i dopunu Zakona o cestarini sa 74 glasa za i nijednim protiv, koji pruža pravni temelj za uvođenje elektroničkih vinjeta za osobne automobile.
Montenegro Airlines će tokom zime letjeti na liniji Podgorica-Kijev
NAJAVE
Montenegro Airlines će tokom zime letjeti na liniji Podgorica-Kijev

PODGORICA - Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić kazao je da će od nedjelje građani moći da lete u sve značajnije evropske gradove.

Trade Air nastavlja s letovima na domaćim linijama
LETOVI
Trade Air nastavlja s letovima na domaćim linijama
ZAGREB - Iako je Vlada RH objavila plan novog PSO programa koji je u primjenu trebao ići s početkom ovogodišnjeg zimskog reda letenja, do realizacije istog neće doći.
Nizozemski Orange Climate preuzeo IPM Klima Grupu
ŠIRENJE
Nizozemski Orange Climate preuzeo IPM Klima Grupu
LJUBLJANA - Nizozemska obiteljska kompanija Orange Climate preuzela je IPM Klima Grupu iz Slovenije u vlasništvu švedske kompanije Lindab, čime je sačuvano 212 radnih mjesta u Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori i BiH.
Cestovni prijevoznici najavljuju blokadu Zagreba
OGORČENJE
Cestovni prijevoznici najavljuju blokadu Zagreba
ZAGREB - Udruga hrvatskih cestovnih prijevoznika i udruga Glas poduzetnika upozoravaju da Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture još uvijek nije poduzelo nikakve korake kako bi riješilo zahtjeve cestovnih prijevoznika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE