GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dun&Bradstreet preuzima Bisnode

Dun&Bradstreet preuzima Bisnode
DOGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2020 / 07:58
Autor: SEEbiz
LONDON - Dun & Bradstreet Holdings, Inc. (Dun & Bradstreet ili DNB), vodeći svjetski dobavljač podataka i analitike poslovnog odlučivanja, putem svoje podružnice Dun & Bradstreet Holdings BV, objavio da je sklopio konačni ugovor o preuzimanju Bisnode Business Information Group AB (Bisnode), vodeće europske tvrtke za podatke i analitiku i dugogodišnje članice Dun & Bradstreet Worldwide Network.

Procijenjena kupovna cijena nakon zatvaranja iznosi 7,2 milijarde kruna ili približno 818 milijuna USD. Očekuje se da će se transakcija zaključiti u siječnju 2021. godine, nakon dobijanja potrebnih regulatornih odobrenja i uobičajenih uvjeta zatvaranja.

- Zadovoljstvo nam je uvesti Bisnode u porodicu Dun & Bradstreet nakon gotovo dva desetljeća strateškog saveza, rekao je Anthony Jabbour, izvršni direktor tvrtke Dun & Bradstreet.

- Moćna kombinacija naših podataka, analitike i inovativnih rješenja, uparena s Bisnodeovim dubokim odnosima s klijentima i stručnošću na europskim tržištima, pružit će našim postojećim i budućim klijentima vitalnu poslovnu inteligenciju kako bi podržali vlastite ambicije rasta. Radujemo se što ćemo Bisnodeovom timu poželjeti dobrodošlicu u Dun & Bradstreet i zajedničkom radu na rastu globalnog poslovanja.

Akvizicija pozicionira širenje Dun & Bradstreet na skandinavske i DACH (Njemačka, Austrija i Švicarska) zemlje i zemlje srednje Europe.
Nakon zatvaranja transakcije, Dun & Bradstreet će svojoj bazi klijenata dodati više od 110.000 kupaca Bisnode, od malih do velikih poduzeća, uključujući direktni pristup gotovo 50 globalnih 500 tvrtki sa sjedištem na teritorijima Bisnodea.

Dogovor pruža direktan pristup Bisnodeovim 33 milijuna zapisa iz 550+ izvora diljem Europe, pridonoseći razmjeru, dubini, raznolikosti i tačnosti tvrtkinog oblaka podataka koji se neprestano širi i koji sadrži sveobuhvatne informacije o više od 360 milijuna poduzeća.

Tagovi: Dun&Bradstreet, Bisnode, Anthony Jabbour
PROČITAJ I OVO
Zaključena prodaja Optima Telekoma
FINALIZACIJA
Zaključena prodaja Optima Telekoma
ZAGREB -  HT holding (društvo u 100% vlasništvu HT-a) prenio 17,41% dionica Optime, a Zagrebačka banka 36,90% dionica Optime na Telemach Hrvatska d.o.o. koji time stječe ukupno 54,31% dionica Optime.
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
DOKAPITALIZACIJA
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
ZAGREB - Upisom povećanja temeljnog kapitala u sudski registar uspješno je završena dokapitalizacija Dalekovoda d.d..
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
NAKNADA
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
ZAGREB - Autobusni prijevoznici traže da im se se isplati trošak hladnog pogona u vrijednosti od barem 50 posto ugovorenog iznosa s državom, jer imaju velike troškove budući da su zbog zatvaranja škola ostali bez ugovorenog i očekivanog prihoda.
Atlantic Grupa poboljšala očekivanja poslovnih rezultata za 2021.
OČEKIVANJA
Atlantic Grupa poboljšala očekivanja poslovnih rezultata za 2021.
ZAGREB - Društvo procjenjuje da će uslijed boljih od očekivanih prodajnih rezultata u zadnja dva mjeseca 2021. godine ukupan rast prihoda od prodaje za 2021. godinu iznositi oko 8,5%.
Vlada Srbije poništila sve dozvole za rudnik litija
LITIJ
Vlada Srbije poništila sve dozvole za rudnik litija
ZAGREB - Vlada Srbije ukinula je u četvrtak uredbu o prostornom planu područja za eksploataciju i preradu rude litija, te sve dozvole i uredbe vezane uz kompaniju "Rio Tinto", izjavila je premijerka Ana Brnabić.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE