GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Drew House: Bieber na misterioznosti izgradio modni brend

Drew House: Bieber na misterioznosti izgradio modni brend
MODA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.03.2020 / 13:10
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Drew House jedna je od najtajanstvenijih modnih marki u industriji. Još u 2018. godini Bieber je u tišini brendirao "THE HOUSE OF DREW", "MAISON DREW" i jednostavno, "DREW". Ime je počast srednjem imenu Justina Biebera koje je - pogodili ste - Drew.

Pa što je točno linija odjeće Drew House? Nitko nije siguran. I baš zato ljudi pokazuju toliko veliki interes za ovaj brend.

Ako morate ljudima reći da je nešto u redu, onda vjerojatno to nije. Ali Justin Bieber prihvatio je sasvim drugačiji pristup svojom linijom odjeće Drew House. Umjesto da ga promovira, zadržao je većinu pojedinosti o liniji odjeće javnosti i oslanjao se na promociju "od usta do usta". Tada su u prosincu 2018. mnogi predmeti u njegovoj novoobjavljenoj kolekciji kapsula rasprodani.

Najzanimljivije od njih zvale su se „Jeftine hotelske papuče“. Ova obuća od 4,99 dolara bila je jedna od stvari koja se rasprodala uoči blagdana.

Najpopularnije značajke odjeće Drew House su logotip nasmijanog lica s riječi „Drew“ koji se koristi umjesto usta. Jesu li ovi modni predmeti revolucionarni ili je Justin Bieber jednostavno zavarao baš svakoga?

Kada je u pitanju moda, ljepota sigurno može biti subjektivna, a ovi modni predmeti vrijede samo ono što je netko spreman platiti za njih. Većina garderobe Justina Biebera sastoji se od odjeće Drew House, koja svojim fanovima odmah dodaje neku privlačnost. Želite li izgledati kao Justin Bieber? Jednostavno je, kupite iste majice i šešire koje on nosi.

Za razliku od drugih poznatih osoba koje svoje ime pozajmljuju odjevnim linijama, većina predmeta u liniji Drew House iznenađujuće je pristupačna. Majica s kapuljačom košta nešto manje od 100 USD, duge čarape 18 USD, stolarske traperice 198 USD. Nije baš jeftino, ali svaki pravi fan moći će izdvojiti toliko novca za komade odjeće koje nosi njegova omiljena zvijezda.

Otkud uopće Justin Bieber u modnom biznisu? Nakon što je uplovio u brak s manekenkom Hailey Baldwin Justin se počeo zanimati za modu te je kreirao brend odjeće pod nazivom "Drew".

The House of Drew dostavlja diljem svijeta, pa tako i u Hrvatsku, a cijene komada iz prve kolekcije kreću se od 48 do 148 američkih dolara.

Tagovi: Drew House, Justin Bieber, Hailey Baldwin Justin
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE