GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

D-Marin proširio svoju mrežu marina na Tribunj

D-Marin proširio svoju mrežu marina na Tribunj
MREŽE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.06.2021 / 14:00
Autor: SEEbiz
ZAGREB - D-Marin grupa proširila je svoju mrežu marina na Marinu Tribunj, četvrtu destinaciju u hrvatskom klasteru i 15. lokaciju u svom portfelju ekskluzivnih nautičkih destinacija na Sredozemlju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, priopćeno je u srijedu iz te grupe.

Marina Tribunj je mirna boutique marina, koja nudi kompletnu uslugu servisiranja i održavanja plovila, s ukupno 220 morskih i 50 suhih vezova. Uz restorane i druge sadržaje u destinaciji, gostima će u samoj marini na raspolaganju biti benzinska postaja, tehničke službe i usluge, restorani i smještajni kapaciteti.

D Marin grupa time će povećati broj svojih postojećih 1.760 vezova u Hrvatskoj, dodaje se u priopćenju.

„Riječ je o našoj četvrtoj investiciji u hrvatski turistički sektor i vjerujemo kako će odlična cestovna i zračna povezanost omogućiti putovanja čak i u najizazovnijim vremenima, a takav pristup, uz vrhunske destinacije, kreira vrlo privlačnu ponudu za naše goste”, kazao je glavni izvršni direktor D-Marina Oliver Dörschuck.

Direktor Marine Tribunj Tomislav Paškvalin dodao je da je visoki standard usluge njihov prioritet i zajednička misija, a mogućnost plovidbe brojnim destinacijama u Hrvatskoj izvrsna je razvojna prilika za Marinu Tribunj.

Tagovi: D-Marin, Marina Tribunj, Tomislav Paškvalin
PROČITAJ I OVO
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
RADNIČKA PRAVA
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
ČAKOVEC - Članice Grupe Pivac, Mesna industrija Vajda iz Čakovca i PPK karlovačka mesna industrija, potpisale su s predstavnicima Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) te Sindikata hrvatskog vozača (SHV) nove dvogodišnje kolektivne ugovore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE