GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

CVC Fund VII kupio tri turske marine za D-Marin

CVC Fund VII kupio tri turske marine za D-Marin
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.10.2020 / 13:20
Autor: SEEbiz
ATENA – Tvrtka CVC Capital Partners danas je objavila kako je fond CVC Fund VII kupio tri marine Dogus grupe koje su poslovale u sklopu D-Marin grupe.

Spomenute marine nisu bile dio siječanjske akvizicije, nakon koje je fond postao vlasnik D-Marin marina u Grčkoj i Hrvatskoj. Tvrtka tako u svom portfelju sada ima ukupno 14 marina – u Turskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Crnoj Gori. 

István Szőke, partner u tvrtki CVC Capital Partners, izjavio je sljedeće: „Usredotočeni smo na stvaranje vodeće svjetske tvrtke za upravljanje premium marinama kroz poticanje organskog rasta i daljnje akvizicije. Naše je poslovanje pokazalo svoju otpornost i iskoristilo rast prodaje plovila i nautičkog turizma u regijama u kojima poslujemo“.

Steven Rudnitsky, predsjednik i privremeni glavni izvršni direktor tvrtke D-Marin, istaknuo je kako je tvrtka uvela postrožene sigurnosne protokole kako bi svoje klijente i zaposlenike zaštitila od bolesti COVID-19, te dodao: „Naši su klijenti otkrili kako usprkos pandemiji jedrenje može biti siguran oblik rekreacije, pa uživaju posjećujući naše predivne destinacije“.

Spomenute turske marine jesu Didim s 576 vezova u moru te 600 na kopnu; Gocek, s 380 vezova u moru te 150 na kopnu, te Turgutreis, koja ima 550 vezova u moru 150 na kopnu.

Tagovi: CVC Fund VII, CVC Capital Partners, Steven Rudnitsky, D-Marin, Dogus grupa
PROČITAJ I OVO
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
SPOROVI
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
DUSSELDORF - Koliko pruga, raspoređenih na određeni način, treba biti na donjim dijelovima trenirke Nike? Viši regionalni sud u Dusseldorfu bavi se tim pitanjem od ovog tjedna, budući da je njemački Adidas tužio američku kompaniju.
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE