GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cuccurinov Mon Perin u 2017. ostvario dobit od 6,5 milijuna kuna

Cuccurinov Mon Perin u 2017. ostvario dobit od 6,5 milijuna kuna
U PLUSU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.05.2018 / 08:51
Autor: SEEbiz / Glas Istre
BALE - Održana je redovita godišnja skupština društva Mon Perin d.o.o. na čelu s predsjednikom skupštine Pliniom Cuccurinom koji je skupštinu vodio, predsjednikom Uprave Massimom Piuttiem koji je izvijestio članove o ostvarenim rezultatima i investicijama za aktualnu godinu te članom Uprave Ivanom Maričićem koji je upoznao prisutne s planovima za naredno razdoblje.

Kroz desetak točaka dnevnog reda iznijelo se izvješće Uprave o stanju Društva te o obavljenom nadzoru nad poslovanjem Društva u protekloj godini. Već po običaju, izglasavalo se i prihvaćanje financijskog izvješća iz 2017. godine te odluka o upotrebi dobiti iz te godine, ali i isplata dijela zadržane dobiti članovima Društva. Sve su točke dnevnog reda izglasane prema planu. Ukupni prihodi Mon Perina lani su iznosili 35,1 milijuna kuna. Noćenja su rasla za 15% u odnosu na prethodnu godinu i ostvareno je ukupno 250.000 noćenja. Konsolidirani prihodi društva iznosili su 38 milijuna kuna, odnosno 37% više nego prethodne godine, a EBITDA 17,1 milijuna kuna. Društvo Mon Perin ostvarilo je za poslovnu 2017. godinu dobit u iznosu od 6.481.800,19 kuna. Ostvarena dobit ostvarena u 2017. godini, raspoređuje se u zadržanu dobit u cijelom iznosu.

Prema odluci o isplati dobiti utvrđuje se da ukupnu zadržanu dobit čini dobit iz prethodnih godina u iznosu od 9.248.628,02 kn i dobit iz 2017. godine u iznosu od 6.481.800,19 kn što daje ukupan iznos od 15.730.428,21 kn.

Dio zadržane dobiti Društva iz prethodnih godina u ukupnom iznosu od 5.760.660 kn isplatiti će se članovima Društva tako da na svakih 1.000 kn nominalne vrijednosti temeljnog kapitala član Društva ima pravo na 60 kn dobiti.

Na točkama dnevnog reda našlo se je i redovito godišnje davanje razrješnice Upravi za vođenje poslova u protekloj godini te Nadzornom odboru Društva za obavljeni nadzor u protekloj godini.

Radi isticanja mandata izglasan je opoziv članova Nadzornog odbora te su izglasani novi članovi. Novi u Nadzornom odboru su Josip Lozančić, Andrea Cerin, Andrea Špiranac (predstavnik radnika), Korana Kolić (predstavnik Općine Bale). Stara postava koja je ostala jesu Giulio Palaziol (predstavnik Općine), Joško Miliša te Plinio Cuccurin.

Za nadolazeću turističku sezonu 2018. godine izvršena su znatna ulaganja u poboljšanje kvalitete smještaja i infrastrukturu, predstavljeno je na Skupštini. U prvom redu tu su kanalizacijski sustav, 44 luksuzne mobilne kućice od 32 m2 do 50 m2, 50 dodatnih parcela s kompletnom infrastrukturom, pomoćni sanitarni čvorovi na 3 lokacije, vodeni park u obliku leptira odnosno uređenje zone Mol Picio, dog agility park, asfaltiranje i uređenje puteva, hortikulturno uređenje kampa, uređenje zone za personal te parking Punta Dandoli.

Od početka godine, zaključno do 17. svibnja ostvaren je rast noćenja od 17% u odnosu na lani.

Tagovi: Plinio Cuccurin, Mon Perin, hrvatski turizam, Josip Lozančić, Andrea Cerin, Andrea Špiranac
PROČITAJ I OVO
Zračna luka Split: Ovog vikenda 32.000 putnika
DOBRE BROJKE
Zračna luka Split: Ovog vikenda 32.000 putnika
SPLIT - Šef Službe prihvata i otpreme putnika splitske zračne luke Mate Melvan gostovao je u Dnevniku N1.
Radnici Brodotrogira na rubu, plaće ne stižu već mjesecima
OGORČENJE
Radnici Brodotrogira na rubu, plaće ne stižu već mjesecima
TROGIR - Gubeći strpljenje, sadašnji i bivši radnici trogirskog škvera mjesecima se pitaju kada će im tvrtka u vlasništvu obitelji Danka Končara isplatiti izostale plaće i otpremnine. Čini im se kao da su ih svi već zaboravili, pa kod nesretnih metalaca ne manjka gorčine i razočaranja.
Vrlo dobri polugodišnji rezultati Končar D&ST-a
DOBRE BROJKE
Vrlo dobri polugodišnji rezultati Končar D&ST-a
ZAGREB - Končar D&ST, najveća tvrtka Končar Grupe, objavila je rezultate za prvo polugodište koji pokazuju vrlo solidnu prvu polovicu 2021. godine.
Pošta Srbije razmatra robotizaciju tehnoloških procesa
ROBOTIZACIJA
Pošta Srbije razmatra robotizaciju tehnoloških procesa
BEOGRAD - Pošta Srbije objavila je da razmatra robotizaciju tehnoloških procesa kao podršku efikasnijem radu zaposlenih, objavljeno je danas na završetku radne posete delegacija Pošte Srbije, predvodjene v.d. direktorom Zoranom Đorđevićem, Pošti Slovenije.
Kroz novu berlinsku zračnu luku po prvi put prošlo 50.000 putnika
PROMET
Kroz novu berlinsku zračnu luku po prvi put prošlo 50.000 putnika
BERLIN - Po prvi puta je više od 50 tisuća putnika prošlo kroz novi berlinski aerodrom BER u jednom danu, prenosi u subotu agencija dpa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE