GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Croatia Airlines tijekom ljetne sezone planira letove iz Hrvatske u 18 europskih odredišta

Croatia Airlines tijekom ljetne sezone planira letove iz Hrvatske u 18 europskih odredišta
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2021 / 14:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, tijekom ljetnih mjeseci planira dodatno širenje mreže međunarodnih letova iz Zagreba i jadranskih odredišta tvrtke u europske metropole.

U razdoblju od lipnja do rujna ove godine planirani su letovi iz Hrvatske u 18 europskih metropola, odnosno 19 zračnih luka u kojima će se putnicima, zahvaljujući suradnji Croatia Airlinesa s partnerima iz udruge Star Alliance i drugim avioprijevoznicima, nuditi mogućnosti vezanih letova u odredišta diljem svijeta.

Iz Zagreba su planirani redoviti međunarodni letovi u 14 europskih odredišta. Uz najavljene letove tijekom svibnja u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Dublin, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim (via Split), Sarajevo, Skoplje i Zürich, u planu je i obnova sezonskih letova u Atenu.

Zračna luka Split tijekom ljetne sezone trebala bi biti povezana s ukupno 12 inozemnih odredišta. Novost su sezonski letovi na liniji Split – Prag, subotom, a povratne zrakoplovne karte na ovoj liniji od danas su dostupne po promotivnoj cijeni već od 139 eura. Osim u Prag, putnicima će se od lipnja nuditi i izravni međunarodni letovi iz Splita u Beč, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhagen, London, Lyon, München, Pariz, Rim i Zürich.

U planu je i snažnije povezivanje Dubrovnika s europskim odredištima, sukladno čemu su predviđeni letovi iz najjužnije hrvatske zračne luke u Atenu, Frankfurt, München, Pariz, Rim i Zürich. Osim toga, očekuje se i ponovno pokretanje sezonskih letova iz Rijeke u München.

Kako bi osigurala povezanost i snažno podržala turistički proizvod Republike Hrvatske, Croatia Airlines tijekom ljetne sezone na letovima iz europskih odredišta prema Hrvatskoj planira ponuditi više od 80.000 sjedala, a u suradnji s mnogim turoperatorima predviđeno je i više od 200 turističkih čarter (izvanrednih) letova s tržišta Austrije, Italije, Irske, Izraela i Skandinavije.

Osim širenja međunarodne mreže letova, nacionalni avioprijevoznik nastavlja osiguravati i zračnu povezanost hrvatskih gradova i regija svojim letovima u domaćem redovitom prometu u sklopu kojeg su planirani letovi između zračnih luka Zagreb, Split, Dubrovnik, Osijek, Zadar, Pula i Brač.

Mreža međunarodnih i domaćih letova tijekom ljetne sezone prilagođena je tržišnoj potražnji za uslugom zračnog prijevoza, što se u kompaniji kontinuirano prati, a planirani red letenja podložan je promjenama, ovisno o razvoju epidemiološke situacije u Hrvatskoj i svijetu.

Tagovi: Croatia Airlines, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik, HiFly Malta, Airbus A319
PROČITAJ I OVO
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
USKRSNICA
Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
ZAGREB - Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije u Hrvatskoj i ove su godine uoči Uskrsa svojim zaposlenicima isplatile uskrsnice, a sukladno važećim kolektivnim ugovorima i mogućnostima pojedinih kompanija u to je nagrađivanje zaposlenika ukupno uloženo više od 2,3 milijuna eura.
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE