GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Croatia Airlines obnavlja međunarodne letove iz Zagreba u europska odredišta

Croatia Airlines obnavlja međunarodne letove iz Zagreba u europska odredišta
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.06.2020 / 10:53
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, tijekom lipnja povećava broj međunarodnih letova iz Zagreba u europska odredišta, sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i uvjetima putovanja unutar Europe.

Od 8. lipnja ponovno se uvode letovi na liniji Zagreb – Zürich v.v. na kojoj će putnicima biti na raspolaganju četiri jutarnja leta (ponedjeljkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom), a od 15. lipnja i poslijepodnevni letovi ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Toga dana (15. lipnja) obnavljaju se i izravne međunarodne linije iz Zagreba u još sedam europskih odredišta – München, Sarajevo, London Heathrow, Dublin, Rim, Bruxelles i Beč, prema sljedećem redu letenja:

Zagreb – München- Zagreb: ponedjeljkom, srijedom i petkom

Zagreb – Sarajevo – Zagreb: ponedjeljkom, srijedom i petkom

Zagreb – London Heathrow – Zagreb: ponedjeljkom i petkom

Zagreb – Dublin - Zagreb: utorkom, četvrtkom i nedjeljom

Zagreb - (via Split) – Rim – (via Split) - Zagreb: ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom

Zagreb – Bruxelles - Zagreb: jutarnji letovi ponedjeljkom, poslijepodnevni letovi četvrtkom, petkom i nedjeljom

Zagreb – Beč - Zagreb: četvrtkom i nedjeljom

Treba podsjetiti da su 25. svibnja obnovljeni letovi na liniji Zagreb – Amsterdam v.v. na kojoj se leti svakoga dana jedanput, a uveden je i drugi dnevni let na liniji Zagreb – Frankfurt v.v. na kojoj se neprekinuto letjelo i tijekom epidemiološke krize. Također, od 1. lipnja zrakoplovi tvrtke ponovno lete na redovitoj liniji Zagreb – Kopenhagen v.v., četiri puta na tjedan, navode iz Croatia Airlinesa.

Tako će do sredine lipnja zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivati Zagreb s 11 međunarodnih odredišta. U domaćem prometu 8. lipnja ponovno se uvodi linija Zagreb – Zadar – Pula v.v., jedanput na dan, a nastavljaju se obavljati letovi na linijama Zagreb – Split v.v. i Zagreb – Dubrovnik v.v., dvaput na dan.

Croatia Airlines kao nacionalni avioprijevoznik obnovom međunarodnog prometa nastoji pružiti najviši mogući doprinos u stabiliziranju turističkih potencijala Republike Hrvatske. Opseg letova prilagođen je aktualnoj tržišnoj potražnji i uvjetima putovanja u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom u Europi, a moguće su i naknadne promjene u planiranom redu letenja. Uvođenje ostalih linija u domaćem i međunarodnom prometu ovisit će o daljnjem razvoju situacije i tržišnoj potražnji, koja je uvelike smanjena zbog epidemije koronavirusa, navode iz Croatia Airlinesa.

Obavijesti o planiranom redu letenja i uvjetima putovanja transparentno se objavljuju na kompanijskim internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr/m.croatiaairlines.hr, a obveza korištenja zaštitnih maski/pokrivala i dalje vrijedi za sve putnike tijekom cijelog boravka u putničkoj kabini zrakoplova.

Tagovi: Croatia Airlines, Star Alliance, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Split
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE