GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Croatia Airlines će tijekom listopada iz Hrvatske letjeti u 15 međunarodnih odredišta

Croatia Airlines će tijekom listopada iz Hrvatske letjeti u 15 međunarodnih odredišta
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2020 / 15:30
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom listopada izravno će povezivati Hrvatsku s 15 međunarodnih odredišta, a zračna povezanost unutar Hrvatske putnicima će se i dalje omogućavati letovima u domaćem redovitom prometu, priopćeno je iz nacionalnog zračnog prijevoznika.

Tako će tijekom listopada zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika izravno povezivati Hrvatsku s Amsterdamom, Bečom, Berlinom, Bruxellesom, Düsseldorfom, Frankfurtom, Kopenhagenom, Londonom (Heathrow), Lyonom, Münchenom, Parizom, Rimom, Sarajevom, Skopljem i Zürichom. Putnicima iz navedenih prometnih čvorišta pružaju se povoljne mogućnosti priključnih letova diljem svijeta, osobito na letovima partnera Croatia Airlinesa iz udruge Star Alliance.

U međunarodnom redovitom prometu glavni grad Zagreb bit će izravno povezan s 12 europskih odredišta, iz Splita će se letjeti u 10 europskih metropola. Iz Dubrovnika se leti u dva međunarodna odredišta, a iz Rijeke će se i dalje letjeti u München.

U domaćem redovitom prometu zrakoplovi Croatia Airlinesa povezivat će Zagreb s pet hrvatskih zračnih luka (Split, Dubrovnik, Zadar, Pula i Bol na otoku Braču), a nastavljaju se i letovi na linijama Osijek - Split i Osijek - Dubrovnik.

"Nacionalni prijevoznik i u ovim se izvanrednim okolnostima potvrdio kao važan čimbenik prometne infrastrukture Republike Hrvatske, s obzirom na to da ni u jednom trenutku nije prekinuo letenje te je bio jedini avioprijevoznik koji je tijekom epidemiološke krize kontinuirano omogućavao prometnu povezanost Hrvatske sa svijetom i unutar državnih granica. Zrakoplovi tvrtke, podsjećamo, tijekom vrhunca turističke sezone izravno su povezivali Zagreb s 14, Split s 11 i Dubrovnik sa 7 međunarodnih odredišta", stoji u priopćenju.

Navodi se i kako Croatia Airlines, zbog epidemiološke krize, svojim korisnicima usluga nudi fleksibilne uvjete u vezi s kupnjom karte i putovanjem pa je putnicima na raspolaganju neograničen broj promjena datuma putovanja i to bez naplate naknade, kao i povrat uplaćenog novca u obliku vouchera koji se može zamijeniti za novu kartu u razdoblju od godine dana od izdavanja.

Tagovi: Croatia Airlines, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik, HiFly Malta, Airbus A319
PROČITAJ I OVO
Oporavak zračnog prometa promiješao ljestvicu najprometnijih zračnih luka
RANGIRANJA
Oporavak zračnog prometa promiješao ljestvicu najprometnijih zračnih luka
LONDON - Svjetskim zračnim lukama lani je putovalo gotovo 8,5 milijardi putnika, što je 27,2 posto više nego 2022. godine, prema prvoj procjeni Međunarodnog vijeća zračnih luka (ACI).
Stiglo šest ponuda za 3. maj, ima i velikih igrača
INTERES
Stiglo šest ponuda za 3. maj, ima i velikih igrača
RIJEKA - Šest je potencijalnih ponuditelja koji u ovoj, neobvezujućoj fazi iskazuju interes za kupnju trećemajske tvrtke-kćeri "3. maj Rijeka 1905".
Za zakup Željezare Nikšić stigla jedna ponuda
ZAKUP
Za zakup Željezare Nikšić stigla jedna ponuda
PODGORICA - Na drugi međunarodni javni poziv za zakup pogona Čeličane i Kovačnice, u sklopu nikšićke Željezare stigla je jedna ponuda.
Continental zatvara tvornicu tiskarske gume u Kranju
ZATVARANJE
Continental zatvara tvornicu tiskarske gume u Kranju
KRANJ - Continental zbog loših tržišnih uvjeta zatvara tvornicu za proizvodnju tiskarskih guma u Kranju. Odluka će utjecati na 70 radnih mjesta.
Amerikanci preuzeli manjinske udjele u Pretisu i bugojanskom Binasu
VOJNA INDUSTRIJA
Amerikanci preuzeli manjinske udjele u Pretisu i bugojanskom Binasu
SARAJEVO - Američka kompanija Regulus Global preuzela je 33 posto dionica vogošćanskog Pretisa i manjinski paket dionica bugojskog Binasa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE