GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Croatia Airlines aktivan na čarter letovima diljem Europe

Croatia Airlines aktivan na čarter letovima diljem Europe
ČARTER
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.11.2020 / 09:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U uvjetima drastično smanjene potražnje za uslugama zračnog prijevoza, nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines zauzeo je vrlo aktivan stav u pronalaženju rješenja za nadoknadu dijela prihoda.

Tijekom listopada i studenog ove godine kompanija je realizirala ili planira realizirati tridesetak izvanrednih (čarter) letova diljem Europe, koje su najvećim dijelom zakupili hrvatske reprezentacije i klubovi, a dio letova obavljen je na zakup reprezentacija i sportskih klubova iz Europe (Slovenija, Makedonija, Italija, San Marino, Azerbajdžan i drugi), piše Croatian Aviation.

Tako su u putničkoj kabini zrakoplova Airbus 319/320 i Dash 8-Q400 na izvanrednim letovima prevezeni članovi hrvatske nogometne A reprezentacije i mlade (U-21) reprezentacije, nogometni klubovi Dinamo i Rijeka te hrvatski rukometni prvoligaši PPD Zagreb i Nexe, kao i nogometne reprezentacije Makedonije, San Marina i Slovenije (žene) te nogometni klubovi FC Udinese i SK Rapid Wien. Pritom su zrakoplovi Croatia Airlinesa letjeli na mnogim zanimljivim linijama, poput:

Zagreb – Edinburg – Pula,

Maribor – Moskva – Tallinn,

Skopje – Tbilisi,

Beč – Molde,

Rim – Leipzig.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa na čarter letovima prema Goteborgu, Ateni, Barceloni, Parmi, Istanbulu i brojnim drugim destinacijama
Logotip „Croatia“ na zrakoplovima Croatia Airlinesa tijekom listopada i dosadašnjeg dijela studenoga viđen je i u zračnoj luci Goteborg, Atena, Barcelona, Parma, Istanbul, Stockholm, Luxembourg, Larnaca i drugim gradovima diljem Europe, a do kraja studenoga u planu su i čarter letovi u Napulj, Moskvu i Zaporožje, ako to dopuste epidemiološke prilike.

Organizacija charter letova u aktualnoj zdravstvenoj situaciji i uz mnoga ograničenja pojedinih europskih država u vezi s protokom putnika vrlo su zahtjevna i unutar tvrtke iziskuju dodatne napore pojedinih službi.

Obavljanjem navedenih charter letova u posljednja dva mjeseca Croatia Airlines dala je važan doprinos održivosti sportskih manifestacija u epidemiološki nepovoljnim okolnostima.

Tagovi: Croatia Airlines, čarter
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE