GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Crni petak: Vivre.hr osigurao je i do 90% popusta na sve kategorije namještaja

Crni petak: Vivre.hr osigurao je i do 90% popusta na sve kategorije namještaja
SHOPPING
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.11.2020 / 14:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi, predstavlja Crni petak (Black Friday), najiščekivaniju kampanju u godini s popustima i do 90 posto na sve kategorije svog asortimana.

Crni petak na online trgovini Vivre.hr trajat će do nedjelje 15. studenog, a svi posjetitelji osim posebnih cijena za preko 150.000 proizvoda moći će uživati u još boljem iskustvu kupnje uz pomoć najnovije Vivreove aplikacije s funkcionalnošću proširene stvarnosti (AR). Ona svim zainteresiranima omogućuje da prije nego kupe pojedini proizvod vide kako bi se on uklopio u njihov dom.

Procjenjuje se da će vrijednost ukupnih narudžbi unutar svih devet zemalja u kojima je Vivre prisutan tijekom Crnog petka premašiti 10 milijuna eura, odnosno da će očekivana prodaja biti 80 posto veća u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Tome će uz eksponencijalan rast segmenta e-trgovine u Europi svakako doprinijeti i značajna, prije svega tehnološka, ulaganja Vivrea u svoje poslovanje u posljednjem periodu.

Kako bi zadovoljio potrebe kupaca i isporučio njihove narudžbe u najkraćem mogućem roku, Vivre je u svoju posebnu ponudu uvrstio širu paletu proizvoda nego lani te je istovremeno osigurao dvostruku zalihu na skladištima. Tijekom Crnog petka kupci u Hrvatskoj će tako moći birati između proizvoda iz kategorija namještaja, kućnog tekstila i tepiha, kuhinje i ukrasa, rasvjetnih tijela, kupaonice te kategorije stil života.

“Pripreme za ovogodišnje izdanje Crnog petka započeli smo mjesecima ranije odabirom proizvoda prilagođenih svakog pojedinom tržištu na kojem poslujemo. Kako bismo maksimalno spremni dočekali ove za naše kupce najiščekivanije dane u godini, povećali smo skladišne kapacitete te su oni sada na razini čak 24.000 m2. Istovremeno smo našu infrastrukturu doveli na tehnološku razinu koja nam omogućuje realizaciju i do tri puta većeg prometa nego je to bio slučaj tijekom rekordnih perioda do sada. Jednako tako, uložili smo i u novu opremu uz koju smo automatizirali sustav pakiranja i isporuke narudžbi. Zbog svega navedenog uistinu se veselimo povećanoj potražnji te ćemo biti u stanju zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, koji kao i prijašnjih godina s velikim zanimanjem dočekuju Crni petak”, izjavila je Monica Cadogan, izvršna direktorica i suosnivačica Vivrea.

Vivre, inače vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u srednjoj i istočnoj Europi, pokrenut je u travnju 2012., a posluje u devet država: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj. Vivre putem internetskih trgovina i mobilnih aplikacija na navedenim tržištima nudi više od 150.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila i dodataka i preko 1.000 brendova sa svih strana svijeta. Vivre svakodnevno nudi na tisuće novih proizvoda za sve one koji žele postati dizajneri vlastitog doma te tako ispunjava obećanje dano svojim kupcima i osigurava im online destinaciju na kojoj mogu pronaći namještaj i dodatke prilagođene njihovoj osobnosti i životnom stilu.

Tagovi: Vivre.hr, namještaj, Monica Cadogan, Crni petak, Black Friday
PROČITAJ I OVO
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE