GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Crikvenički Jadran zaposlenike stimulira s po 1000 kuna

Crikvenički Jadran zaposlenike stimulira s po 1000 kuna
STIMULACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.08.2019 / 13:34
Autor: SEEbiz
CRIKVENICA - Crikvenički Jadran isplatio je svakom svom zaposleniku stimulaciju od tisuću kuna u neto iznosu za lipanj i srpanj, a radnicima u hotelima i kampovima povećao je i plaće za šest posto za ta dva mjeseca, priopćili su danas iz Jadrana.

Nagrade radnicima Jadran je isplatio zbog dobrih poslovnih rezultata koje je ostvario u prva dva mjeseca glavne ovogodišnje turističke sezone, objašnjavaju u Crikvenici. Naime, unatoč smanjenom broju turista i noćenja u lipnju i srpnju ove godine u odnosu na iste lanjske mjesece, Jadran je ostvario za petinu bolje rezultate poslovanja te je povećao učinkovitost, hvale se u toj kompaniji. Dodaju kako su u lipnju ostvarili 21 posto veće prihode, dok su u srpnju prihodi porasli 23 posto. Ti se pozitivni trendovi, ističu u Jadranu, nastavljaju i u kolovozu.

"U obnovu i uređenje većine naših hotelskih objekata i kampova uložili smo oko 130 milijuna kuna u poboljšanje uvjeta smještaja i komfora za naše goste te u podizanje razine usluga i pratećih sadržaja. Organizaciju rada i poslovanja usmjerili smo prema zadovoljstvu gostiju i povećanju efikasnosti svih naših zaposlenika", istakao je Goran Fabris, predsjednik Uprave Jadrana.

Jadran su lani preuzela dva obvezna mirovinska fonda - PBZ Croatia osiguranje i Erste plavi, koji su za razvoj kompanije osigurali 450 milijuna kuna. Jadran upravlja s 10 hotela i tri kampa na području Crikvenice i Makarske te raspolaže s više od 1.600 smještajnih jedinica i preko 1.100 parcela u kampovima, ističe se u priopćenju Jadrana.

Tagovi: Jadran Crikvenica, Goran Fabris
PROČITAJ I OVO
U splitskoj Zračnoj i Trajektnoj luci ovaj vikend rekordnih 45.000 putnika
REKORDI
U splitskoj Zračnoj i Trajektnoj luci ovaj vikend rekordnih 45.000 putnika
SPLIT - U splitskoj Zračnoj i Trajektnoj luci ovog vikenda, drugog u srpnju, prometuje oko 45.000 putnika, što je u okolnostima pandemije koronavirusa, rekordan ovogodišnji turistički promet za vikend.
Jadrolinija: Prepolovljen promet i prihodi od karata
LOŠA GODINA
Jadrolinija: Prepolovljen promet i prihodi od karata
RIJEKA - Brodovima Jadrolinije u prvih šest mjeseci ove godine prevezeno je 52 posto putnika i 62 posto vozila manje u odnosu na isto razdoblje lani te je ostvareno 42 posto komercijalnih prihoda od prodaje karata.
Fina: Poduzetnici iz šest županija ostvarili 80 posto ukupne lanjske neto dobiti
DOBIT
Fina: Poduzetnici iz šest županija ostvarili 80 posto ukupne lanjske neto dobiti

ZAGREB - Preliminarni rezultati poduzetnika u prošloj godini pokazuju da su poduzetnici u šest županija - Gradu Zagrebu, Zagrebačkoj, Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Varaždinskoj i Splitsko-dalmatinskoj - ostvarili 80,4 posto ukupne lanjske neto dobiti poduzetnika, podaci su Fine.

Emirates najavljuje otkaze za 9.000 ljudi
OTKAZI
Emirates najavljuje otkaze za 9.000 ljudi
DUBAI - Emirates će zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa vjerojatno otpustiti 9.000 ljudi, najavio je njen predsjednik Tim Clark.
easyJet se vraća u Dubrovnik, Zadar i Pulu
POVRATAK
easyJet se vraća u Dubrovnik, Zadar i Pulu
ZAGREB - Niskobudžetna aviokompanija easyJet je odlučila s krajem ovog mjeseca pokrenuti promet i prema drugim zračnim lukama u Hrvatskoj.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE