GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Crikvenički Jadran otvorio dio objekata

Crikvenički Jadran otvorio dio objekata
OTVARANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.05.2020 / 14:47
Autor: SEEbiz
CRIKVENICA - Jadran d.d. iz Crikvenice, vodeće turističko-ugostiteljsko poduzeće na Srednjem Jadranu otvorilo je dio svojih objekata gostima poslije višemjesečne restrikcije uzrokovane epidemijom korona virusa.

Prva je posjetitelje ugostila Kavana Inter u centru Crikvenice pružajući gostima mogućnost uživanja na prostranoj terasi uz poštivanje preporučene fizičke razdaljine između stolova i gostiju radi zaštite od virusa korone. U bogatoj ponudi pića, kava i drugih osvježavajućih napitaka, vrijedi spomenuti i jedinstvenu tortu Frankopan čiji je recept star više od tri stoljeća, a priprema se i poslužuje samo u ovoj kavani. Prošlog tjedna otvoren je i bar Kačjak, na jednoj od najljepših plaža na ovom dijelu jadranske obale, koji će tijekom svibnja i lipnja raditi svakog vikenda, a od početka srpnja svakodnevno, jer u Jadranu s optimizmom očekuju dolazak gostiju u špici ljetne sezone.

Ukidanje ograničenja u kretanju građana, te otvaranje granica sa Slovenijom i Austrijom, potaknulo je i početak rada kampova. Kamp u Selcu dočekuje prve goste već ovoga vikenda s novim mobilnim kućicama, uređenim sanitarnim čvorovima i parcelama, a do kraja lipnja bit će završen i atraktivni biodizajn bazen na dvije kaskade.

„Do kraja svibnja otvorit ćemo i Kampiralište Kačjak koje je poznato po svom okolišu s bujnim mediteranskim raslinjem i lijepom plažom u blizini. Prve goste očekujemo i u Kampu Baško Polje, nedaleko izlaza iz tunela Sveti Ilija. U ovom kampu bungalovi i mobilne kućice opremljene su vlastitim kuhinjama što gostima omogućuje potpuni užitak, ali i sigurnost boravka u uvjetima opreza i čuvanja odstojanja s drugim gostima,“ - ističu u Jadranu i dodaju da će hotelskim gostima zasigurno najprivlačniji biti hotel Esplanade u centru Crikvenice koji prve goste očekuje zadnjeg vikenda u svibnju. Ovaj boutique hotel ima svega 27 soba i 11 apartmana. Velika terasa pruža mogućnost distanciranog i sigurnog boravka za objedom, a onima koji žele potpunu sigurnost i privatnost hotel im nudi besplatno posluživanje doručka i večere i sobama.

Garden Palace Resort u Umagu, smješten u središtu grada na glavnoj gradskoj šetnici najavljuje otvorenje 10. lipnja, a 19. lipnja doček prvih gostiju očekuju i hotel Slaven u Selcu, kao i hotel Lišanj u Novom Vinodolskom.

Tagovi: Jadran Crikvenica, Crikvenica, bar Kačjak
PROČITAJ I OVO
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE