GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brojne aviolinije iz Francuske za Hrvatsku kreću od 3. srpnja

Brojne aviolinije iz Francuske za Hrvatsku kreću od 3. srpnja
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.07.2020 / 14:22
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - S početkom srpnja među brojnim aviolinijama koje se ponovo pokreću prema Hrvatskoj iz Europe su i linije iz Francuske, odnosno iz Pariza, Lyona i Nantesa prema zračnim lukama Zagreb, Split i Dubrovnik, koje kreću u petak, 3. srpnja, izvijestili su iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Prve srpanjske letove između Francuske i Hrvatske najavljuje domaći prijevoznik Croatia Airlines, koji od petka, 3. srpnja najavljuje letove petkom i nedjeljom iz Pariza za Zagreb.

Uz te, 11. srpnja ponovo kreću i letovi kojima će Split biti povezan s Parizom, a uvodi se i let subotom iz Lyona, kažu iz HTZ-a prenoseći informacije direktorice HTZ-ovog predstavništva u Francuskoj (Parizu) Danijele Mihalić Đurica.

Najavljuje i da Air France planira povratak letova iz Pariza za Zagreb te iz Pariza za Dubrovnik od subote, 4. srpnja, a ta francuska nacionalna zračna kompanija će letjeti iz Pariza za Split od 13. srpnja.

Zračna kompanija Transavia također je najavila povratak letova za Hrvatsku u srpnju, s polascima iz Pariza za Split i Dubrovnik, ali i iz Nantesa za Dubrovnik, dok EasyJet najavljuje povratak letova iz Pariza za Split i Dubrovnik.

"Sigurnost destinacije, poduzete epidemiološke mjere i dostupnost informacija o ulasku u zemlju postaju ključni kriterij odabira odmorišne destinacije, zbog čega na tržištu Francuske trenutno vlada veliki interes za Hrvatskom", poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Povratkom letova za Hrvatsku i francuskim turistima su ponovno omogućeni avio dolasci, kaže Mihalić Đurica, koja ističe da ima zanimanja za te letove.

Prema njenim informacijama, trenutno se bilježi trend porasta rezervacija za Hrvatsku kod brojnih francuskih touroperatora, poput Fram/Promovacance, Travel Europe, Top of Travel, Ovoyages i Voyamar.

"Ako se nastavi dobra epidemiološka slika Hrvatske očekuje se daljnji rast s ovog tržišta, posebno od kolovoza kada Francuzi u najvećem broju koriste godišnje odmore, ali i tijekom rujna i listopada za kada su pojedine avio kompanije već najavile produljene polaske prema jadranskim destinacijama, prije svega prema Splitu i Dubrovniku, tradicionalno najposjećenijim hrvatskim destinacijama za francuske goste, te Zagrebu", kaže Mihalić Đurica.

Tagovi: Zračna luka Zagreb, Danijela Mihalić Đurica, Croatia Airlines, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik
PROČITAJ I OVO
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
POTEZI
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
PODGORICA - Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj opštini, gdje bi otvorila logistički centar, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Mihailo Asanović.
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE