GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brand Adria Airwaysa prodan stranom kupcu

Brand Adria Airwaysa prodan stranom kupcu
PRODAJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.02.2021 / 12:23
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Brend slovenskog avio-prijevoznika Adria Airways u stečaju prodan je ponuđaču iz inozemstva za nešto više od 33.000 eura neto, izjavio je stečajni upravitelj Janez Pustatičnik za slovensku novinsku agenciju STA.

Tražena cijena u trećem pokušaju prodaje ovog brenda bila je utvrđena na 10.000 eura. Ime kupca nije otkriveno.

Na javni poziv za podnošenje obvezujuće ponude odazvalo se devet ponuđača, među kojima i četiri iz inozemstva, rekao je Pustatičnik.

Podsetio je da je na prvi poziv za dostavljanje obavezujuće ponude, kada je tražena cijena postavljena na 100.000 eura, samo jedan ponuđač uplatio depozit, ali nije uspio predati ponudu, te da u drugom pozivu, kada je cijena prepolovljena na 50.000 eura, nije bilo iskazanog interesa investitora.

Brend Adria Airwaysa obuhvaća nekoliko registriranih žigova, logotipa i online domene adria.si, flyadria.si, adria-airways.si, afs.si, adria-airways.com, adria.ba, adria.mk i adriaairways.me.

Tagovi: Adria Airways, Janez Pustatičnik, 4K Invest
PROČITAJ I OVO
I Head zainteresiran za Alpinu
INTERES
I Head zainteresiran za Alpinu
LJUBLJANA - Osim begunjskog Elana, za kupnju slovenskog proizvođača obuće Alpina Žiri zainteresirana je i multinacionalna kompanija Head u vlasništvu Johana Eliascha, od prošle godine novog predsjednika Međunarodne skijaške federacije (FIS), piše ljubljanski Dnevnik.
Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku
ŠIRENJE
Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku
ZAGREB - Nakon pet godina poslovanja poznati beogradski gastro koncept Ferdinand knedle ušao je u drugu fazu razvoja koja podrazumijeva širenje na nova tržišta putem franšize.
Zaključena prodaja Optima Telekoma
FINALIZACIJA
Zaključena prodaja Optima Telekoma
ZAGREB -  HT holding (društvo u 100% vlasništvu HT-a) prenio 17,41% dionica Optime, a Zagrebačka banka 36,90% dionica Optime na Telemach Hrvatska d.o.o. koji time stječe ukupno 54,31% dionica Optime.
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
DOKAPITALIZACIJA
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
ZAGREB - Upisom povećanja temeljnog kapitala u sudski registar uspješno je završena dokapitalizacija Dalekovoda d.d..
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
NAKNADA
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
ZAGREB - Autobusni prijevoznici traže da im se se isplati trošak hladnog pogona u vrijednosti od barem 50 posto ugovorenog iznosa s državom, jer imaju velike troškove budući da su zbog zatvaranja škola ostali bez ugovorenog i očekivanog prihoda.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE