GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boris Trupčević imenovan novim CEO-om Forea

Boris Trupčević imenovan novim CEO-om Forea
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.12.2020 / 16:22
Autor: SEEbiz

ZAGREB - FOREO, inovativni beauty-tech gigant specijaliziran u uvođenju visoko tehnoloških rješenja u osobne uređaje za njegu koji stanu u dlan, najavio je veliku promjenu u vodstvu početkom 2021. godine, imenujući Borisa Trupčevića novim CEO-om.

Novi CEO medijski je stručnjak dobro poznat hrvatskoj javnosti, s preko 25 godina iskustva. Zajedno sa Filipom Sedićem, osnivačem tvrtke i primarnim izumiteljem Foreovih nagrađivanih proizvoda, vodit će tvrtku kroz sljedeću fazu inovacije, neprekidno propitkujući status quo unutar beauty kategorije i šire.

Kao originalna inspiracija ove tvrtke i strateg vizije brenda, dosadašnji CEO Sedić osigurat će postupni prijenos poslovanja i nastaviti podupirati Foreov uspjeh u godinama koje dolaze, fokusirajući se primarno na razvoj proizvoda.

Boris Trupčević medijski je stručnjak, dugogodišnji CEO, bivši Generalni Manager Styria Grupe za Hrvatsku i aktivni član odbora INMA (International Media News Association).

Do Foreovih vrata dovela ga je ekspertiza u razvoju medijskih proizvoda, kao i interes za dizajn, inovaciju, nove tehnologije i sve što je - digitalno.

Kroz bogatu karijeru Boris je bio odgovoran za sadržaj, uredništvo, print i online izdanja, za digitalne operacije i tehnologiju, te prodaju i marketing. Također, ujedno je i potpuno digitalno transformirao tvrtku ‘24sata’ koju je vodio 15 godina kao glavni urednik i direktor, dok su njegovi proizvodi, kampanje, inovativne inicijative i komunikacijska rješenja osvojili preko stotinu internacionalnih stručnih nagrada, u konkurenciji s vodećim svjetskim medijskim kućama.

Fokus na digitalnu transformaciju uključivao je brojne reorganizacije, programe edukacije i timske treninge, kao i stvaranje zapaženog Data Science / Machine Learning tima. Upravljanja promjenama unutar organizacije dio su Borisove svakodnevnice.

Boris Trupčević napomenuo je kako je Foreo bio ljubav na prvi pogled.

‘’Od prvog susreta bio sam zadivljen hrabrošću, misijom i vizijom Forea. Ono što je FOREO postigao zbilja je impresivno. Ali, pred nama je još mnogo toga. Usmjereni smo na poboljšanje ljudskih života i pokušavamo razmišljati šire - kako možemo doprinijeti širem kontekstu, kako možemo pomoći unaprijediti čovječanstvo? Tako da usrećimo pojedinca, jednog po jednog, kako bi svaki od njih bio jedan mali korak naprijed prema velikom skoku zajednice. Ako se iskreno trudite pomoći ljudima da se osjećaju lijepo i imaju više samopouzdanja, svakome osobno ovaj osjećaj velik je kao svemir i mijenja život nabolje. Baš ovo je Foreov domaći teren.’’ - kaže Trupčević

Sedić dodaje: ‘’Mnogo je još toga što možemo postići zajedno. Imali smo zaista intenzivnih 8 godina i sada je vrijeme za nove početke. FOREO je protresao i nanovo izumio čitavu industriju, postajući pionirom novostvorene kategorije. To je golemo! No ipak, svijet je velik i potrebno je mnogo vremena kako bismo dodirnuli sve, stoga je pred nama još dug put kako bismo dosegli svaku osobu koju možemo’’.

Tagovi: Boris Trupčević, Foreo, Filip Sedić, International Media News Association, 24sata, Styria Media Grupa, Zoran Turković
PROČITAJ I OVO
AstraZeneca smanjuje isporuke cjepiva u EU za 60 posto u prvom kvartalu
CJEPIVO
AstraZeneca smanjuje isporuke cjepiva u EU za 60 posto u prvom kvartalu
BRUXELLES - AstraZeneca rekla je dužnosnicima EU-a u petak da će smanjiti isporuke svog cjepiva protiv covida-19 Europskoj uniji za 60 posto na 31 milijun doza u prvom tromjesečju ove godine zbog problema s proizvodnjom, kazao je visoki europski dužnosnik agenciji Reuters.
Jadroplov dogovorio prodaju broda Bene
BRODARI
Jadroplov dogovorio prodaju broda Bene
SPLIT - Jadroplov je izvijestio kako je danas sa zainteresiranim kupcem dogovorio prodaju broda Bene.
Beogradskom aerodromu međunarodna zdravstvena akreditacija
AKREDITACIJA
Beogradskom aerodromu međunarodna zdravstvena akreditacija
BEOGRAD – Međunarodni savet aerodroma (ACI) nedavno je Aerodromu „Nikola Tesla“ dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome za veoma temeljne sanitarne mere koje se primenjuju u cilju suzbijanja pandemije kovida 19, saopštio je danas beogradski aerodrom.
Na početku godine osnovano znatno manje tvrtki nego lani
SIGNALI
Na početku godine osnovano znatno manje tvrtki nego lani
ZAGREB - Fininfo.hr (www.fininfo.hr) donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje prve polovice siječnja.
United Grupa dovršila akviziciju bugarske Nova Broadcasting Grupe
AKVIZICIJE
United Grupa dovršila akviziciju bugarske Nova Broadcasting Grupe
ZAGREB - United Grupa, vodeći telekomunikacijski i medijski operater u jugoistočnoj Europi, objavila je završetak akvizicije Nova Broadcasting Grupe, najveće bugarske medijske kompanije s više platformi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE