GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bloomberg Adria započinje s radom 2022. godine

Bloomberg Adria započinje s radom 2022. godine
SERVISI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.10.2021 / 16:26
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Bloomberg Media i Mtel Swiss, pružatelj televizijskih usluga koji je u većinskom vlasništvu operatora Telekom Srbija, danas su najavili sporazum o stvaranju prve regionalne multiplatformske mreže za vijesti za područje jugoistočne Europe, s redakcijama u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Sjevernoj Makedoniji.

Pokretanjem platforme u 2022. godini Bloomberg Adria će regionalno rastućoj poslovnoj zajednici donositelja odluka i budućim liderima pružati poslovne i financijske vijesti, analize i podatke putem televizijskih, tiskanih i mobilnih medija te društvenih mreža.

Bloomberg Adria će se oslanjati na snagu 2.700 novinara i analitičara Bloomberg News iz 120 zemalja diljem svijeta u stvaranju i uspješnom funkcioniranju nove platforme, koja će kombinirati lokalno izvještavanje i pokrivanje široke globalne ekonomije i tržišta. Uključivat će prevedeni Bloombergov sadržaj, kao i izvorno izvještavanje producirano iz specijaliziranih uredništava u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Sarajevu i Skopju.

„Odlučili smo izraditi djelotvornu medijsku multi-platformu usmjerenu ka ostvarivanju očekivanih ekonomskih rezultata, a njezin sadržaj mora se temeljiti na točnim i preciznim podacima. Bloomberg Adria ovim potezom dodatno širi svoj trag i utjecaj u svijetu. Jugoistočnoj Europi pružit će prvoklasne, kvalitetne informacije iz poslovnog života”, rekla je Soo Kang, globalna voditeljica medijske distribucije Bloomberga.

"U poslovnom svijetu koji se mijenja velikom brzinom, dostupnost relevantnih, točnih informacija i nezavisna stručna analiza ključni su za donošenje dobrih poslovnih odluka", rekao je Vladimir Lučić, predsjednik Uprave Telekoma Srbija, i dodao da je Bloomberg več dugo sinonim za pouzdane poslovne informacije. „Uzbuđeni smo što ćemo kroz stvaranje Bloomberg Adria surađivati sa Bloomberg Media, kako bismo u Srbiju i na regionalno tržište donijeli točne i pouzdane vijesti iz svijeta biznisa.", naglasio je Lučić.

Tagovi: Bloomberg Adria, Vladimir Lučić, Telekom Srbija
PROČITAJ I OVO
WizzAir obustavlja više od 40 linija za zemlje regije
REZOVI
WizzAir obustavlja više od 40 linija za zemlje regije
ZAGREB - Niskotarifni prijevoznik WizzAir u procesu je privremenog obustavljanja više od četrdeset linija iz svoje mreže u državama bivše Jugoslavije, uz odgađanje dijela planiranih novih odredišta.
Valamar Grupa pokreće novi ciklus ulaganja i transformacije poslovanja
ULAGANJA
Valamar Grupa pokreće novi ciklus ulaganja i transformacije poslovanja
ZAGREB - Valamar grupa najavila je u petak novi ciklus ulaganja s ciljem daljnje transformacije i razvoja poslovanja i fokusom na podizanje kvalitete turističkog portfelja, održivost i zeleni turizam te ulaganja u premium segment, digitalizaciju i internacionalizaciju poslovanja.
Kraš choco&café otvara se u centru Zagreba
GASTRO
Kraš choco&café otvara se u centru Zagreba
ZAGREB – Za sve ljubitelje slatkih delicija Kraš ima sjajnu vijest – Zagreb postaje bogatiji za novu adresu sa slasticama na glavnom zagrebačkom trgu pod nazivom Kraš choco&café. Na Trgu bana Josipa Jelačića otvara se novo omiljeno mjesto uređeno kao concept store, s vrhunskim slatkim proizvodima, mirisnom kavom te posebnom Kraševom ponudom.
Konzum, Dukat i Sana ponovo najveći donatori hrane
NA VRHU
Konzum, Dukat i Sana ponovo najveći donatori hrane
ZAGREB - Konzum, Dukat i Sana Delikatese i ove su godine primili nagradu "NajDonator" za najviše donirane hrane, koju dodjeljuju eurozastupnica Biljana Borzan i platforma "Mreža hrane".
Arena Hospitality kupio hotel u Austriji vrijedan 112 milijuna kuna
HOTELIJERI
Arena Hospitality kupio hotel u Austriji vrijedan 112 milijuna kuna
ZAGREB - Arena Hospitality Group nastavlja najavljeno proširenje vlastitog portfelja i širenje diljem regije srednje i istočne Europe.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE